(DU) Ferienstrassen.info – nieuwe Duitse website met camperroutes i.s.m. Knaus

(DU) Ferienstrassen.info – nieuwe Duitse website met camperroutes i.s.m. Knaus

Knaus, de Duitse camperbouwer heeft zijn steun gegeven aan een nieuwe Duitse website met leuke (en nieuwe) camperroutes: ferienstrassen.info. De routes van het netwerk vormen de basis van de GRAND TOUReen verzameling geselecteerde, soms unieke reisbestemmingen, gepositioneerd als een geweldige ontdekkingsreis. Ze leiden door fascinerende landschappen naar veelbewogen steden, kleine romantische plaatsen en toeristische hoogtepunten en aanbevolen gastheren en maken de geschiedenis en cultuur van Europa tastbaar.

Plan nu je eigen tour! De mooiste straten en routes van Duitsland“, aldus de website.  “Beleef de mooiste tochten en routes met uw KNAUS-camper of caravan. Met de interactieve kaart van ferienstraßen.info stelt u eenvoudig uw droombestemmingen in Duitsland samen. Probeer het nu!” aldus Knaus zelf in zijn nieuwsbrief.

Je kan er routes vinden door 4 grote Europese landen:

    • Duitsland
    • Zwitserland
    • Denemarken
    • Oostenrijk

Routeplanner DREAM an GO

Met hun tourplanner DREAM AN GO [ www.DREAMANGO.com ] (is er alleen in het Duits), een initiatief in samenwerking met Outdooractive, biedt dit u de unieke mogelijkheid om tours te plannen op basis van de mooiste routes. Het is praktisch de “toeristische Google Maps” gebaseerd op de routes die zijn geïntegreerd in DREAM AN GO . De routes van het vakantiewegennet op DREAMANGO vindt u in rubriek [ >> inspiratie ].

Bronnen

Knaus Nieuwsbrief juli 2020  en https://www.ferienstrassen.info/

© Publicatie copyright Camperland.be 2020, alle rechten voorbehouden.

Loading