TruTrak GPS tracker FMT100 volgt uw motorhome overal en altijd voor 9.9 € per maand

TruTrak GPS tracker FMT100 volgt uw motorhome overal en altijd voor 9.9 € per maand

Loading

Trackers van Trutrak zijn één van de meeste gebruikte GPS trackers in Europa. Met het model TruTrak FMT100 hebben ze een award geworden. Via een SIMkaart met een abonnement van 9.9 € per maand is het toestel in staat signalen te sturen naar uw smartphone via een dowloadbare app op Apple of Android. Het apparaat is eenvoudige zelf te installeren: het volstaat om de 2 draden (plus en min) op uw accubatterij aan te sluiten.

De FMT100 is een slimme waterdichte GNSS (Global Navigation Satellite System) tracker met interne back-up batterij en ingebouwde versnellingsmeter & gyroscoopsensoren met uiterst nauwkeurige traceerfunctionaliteit die dit apparaat perfect geschikt maakt voor meerdere oplossingen. Gebruikt door de meeste trackingbedrijven (vaak omgedoopt tot hun eigen naam om marketingredenen), heeft dit product, vervaardigd door het meermaals bekroonde bedrijf Teltonika, zijn plaats op de markt bewezen.

Goedkoop en efficiënt

Je tracker is vooraf geladen met 14 dagen gratis gebruik en communicatie. Installeer het en het zal beginnen met het volgen van de motorhome. Na de 14 dagen gratis kun je gewoon opwaarderen op het cloudplatform  van Trutrak met PayPal. Je kunt op elk moment een opwaardering kopen en toepassen, waardoor je volledige flexibiliteit hebt in het gebruik ervan. Er zijn geen verborgen kosten en er is geen contract, geen annuleringskosten, geen automatische incasso, in feite helemaal geen extra kosten. Je betaalt gewoon naar hoe je het gebruikt.

De Tracker wordt geleverd met 24/7 toegang tot TruTrak Cloud Platform vanaf uw pc of elk apparaat met internettoegang. Daar zijn ook bij inbegrepen tot maximaal 500 e-mailwaarschuwingen per maand en onbeperkte app-meldingswaarschuwingen.

Het apparaat is perfect geïntegreerd in het platform en rapporteert elke 60 seconden en elke bocht van 50 graden en biedt zo de meest nauwkeurige real-time rapportage op de markt. Ze hebben al duizenden FMT100’s ingezet en werken nauw samen met Teltonika om maximale efficiëntie te garanderen. De FMT100 wordt geleverd met een hardware garantie van 12 maanden.

  • Start direct met 14 dagen gratis tegoed inbegrepen
  • Pay As You Go (PAYG), geen contract, gewoon opwaarderen wanneer je wilt met PayPal
  • Werkt met Android, Apple iPhone, MAC en pc
  • Abonnementsvormen per maand, per jaar of meerdere jaren
  • Te gebruiken in 176 landen, waaronder Europa en Groot-Brittannië. De simkaart werkt in al die 176 landen over de hele wereld zonder extra kosten: als je wilt weten of we een specifiek land bestrijken, stuur ons dan een email bericht naar SUPPORT@TRUTRAK.CO.VK .
  • Interne reservebatterij, ingebouwde versnellingsmeter en gyroscoopsensoren
  • Waterdichte IP65-classificatie, interne back-upbatterij zorgt ervoor dat het apparaat zonder externe voedingsbron kan werken
  • Trutrak app voor Androïd op Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.trutrakpro.ttapp&pli=1

Meer info op https://www.trutrak.co.uk/

Lees ook het aanverwante artikel https://www.camperland.be/campers/modeljaar-2023/duitse-statistieken-tonen-aan-camperdiefstallen-zijn-populair-en-jammer-genoeg-met-30-toegenomen-installeer-daarom-miblock-en-of-een-mi01-gps-tracker/

TruTrak hoofdzetel Unit 7, Dencora House, White House Rd, Ipswich IP1 5LT, Verenigd Koninkrijk

Prijs vanaf 79.90 € voor een toestel (06.2023).

 

Toebehoren, merken leveranciers, winkels en installateurs van

GPS TRACKERS

Loading...

Verkooppunten, winkels, shop, leveranciers:

Apple Airtag (shop) – Brussel – (BE)
Auto 5 – 53 centra in België (BE)
Obelink.be kampeerartikelen | kampeerwinkel (BE)(NL)
Waypoint – Kessel-Lo (Leuven) – (BE)
Loading...

Plaatsen en/of installeren

Auto 5 – 53 centra in België (BE)
Metrotax Electronic Car Solutions – Zellik (BE)
Vos Car Electronics – groothandel – Hoeselt (BE)

Hebben specifieke merken van TRACKERS

Loading...
Apple Airtag (shop) – Brussel – (BE)
Auto 5 – 53 centra in België (BE)
PDC Electronics – Patrick Declerck – Gistel (BE)
Waypoint – Kessel-Lo (Leuven) – (BE)

Bronnen teksten en fotomateriaal website Trutrak UK.

© Publicatie Camperland.be 2023, alle rechten voorbehouden.