TB Toilet Concept in Font-Vêndome VANS: toilet, kasten of douche in één modulair systeem

Het nieuwe modulaire TB-toilet concept is een voorbeeld van de technische expertise van Font-Vendôme, de buscamperbouwer uit de Trigano groep met 40 jaar ervaring.  Afhankelijk van de behoeften kan het toilet worden getransformeerd in een functionele ruimte met bovenkasten of een ruime douchecabine voor maximaal comfort: een toilet, een toiletruimte met kasten of dus een douchecabine. Dit nieuwe modulaire concept TB werd ontworpen door gespecialiseerde ontwerpers net met de bedoeling om meer ruimte en beter gebruik te bieden door het toepassen van modulaire systemen, verborgen elementen en slimme sluitsystemen.

TB Concept

Het TB Concept-badkamer wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een intrekbaar toilet dat roteert en onderduikt op de muur naar het achterbed.
In de toiletconfiguratie daalt de neerklapbare gootsteen en het gebruik ervan wordt ergonomisch vergemakkelijkt door het naar de wand van het verborgen toilet te glijden. Zonder toilet en met een verstelbare wastafel kan een echte afgebakende douchecabine worden gemaakt en worden geïsoleerd met methacrylaatdeuren.

Het productaanbod van Font-Vendôme voor 2020 wordt nu verdeelt in twee verschillende reeksen. Een nieuwe reeks gedoopt tot het Evasion-assortiment, dat tegen een lagere prijs is gepositioneerd. Deze reeks sluit zich zelfs aan bij de reeds bekende Horizon, verkrijgbaar in de klassieke uitvoering of met een hoog dak (de H-serie).

Dit nieuwe TB Concept-toilet is beschikbaar voor de modellen
Horizon 307, Horizon 509, Evasion 305 en Evasion 307.

Bronnen:

Nieuwsbrief en website Font-Vendôme – https://www.font-vendome.it/IT-it/Articolo/Index/3457/Tb-Concept-La-Novita-Esclusiva-Per-La-Toilette-Font-Vendome

Bewerking Rudi Van Overloop voor Camperland.be