Purvario Organiser by Dörr – slim opbergsysteem voor camper en caravangebruikers

Purvario Organiser by Dörr – slim opbergsysteem voor camper en caravangebruikers

Purvario is een uit Duitsland afkomstig opbergsysteem geschikt om het rammelen in je motorhome of caravan te helpen oplossen. De nieuwste slimme oplossingen is een modulesysteem voor laden. Purvario is bij ons in de kampeerwinkels terug te vinden. Een standaard pakket is een 8-delige set. Zoals bij iedereen heeft u wellicht in de camper ook last van omvallende flessen, verschuivende borden, rondvliegend bestek en/of rammelende glazen? 

Purvario is een modulair opbouwsysteem. Dit houdt in dat je het zelf op maat kunt aanpassen aan de grootte van je spullen zodat ze vast komen te zitten, bijvoorbeeld in de lades.

Een 8 -delig organiser setje voor laden kost je nog geen 16 € (01.2023). Daarnaast hebben zij ook flessenhouders, bordenhouders en opbergboxen of kratten. De bodemplaat van de modules passen perfect in deze kratten zodat je ook die kan voorzien van vakjes tegen het omvallen en rammelen. De precies passende opberginzet met de opbergrails biedt een geluidsarme en ruimtebesparende oplossing voor elk formaat vak en lade.

    • De 8 flexibele vario delen zijn eenvoudig in elkaar te schuiven tot gewenst formaat
    • Op de bodem van de lade plaatst men een basisplaat waarop men de modules op maat op kan vast klikken
    • Orden je lades eenvoudig volgens de inhoud ervan zoals borden, kommen en glazen
    • De onderdelen zijn uit lichtgewicht polyurethaanschuim en zijn af te wassen

De bordenhouder EKKOO overtuigt door zijn compacte vorm en creëert zo veel ruimte. Het bijzondere aan de KONTURA ON-TOP bestekinzetstukken is dat ze stapelbaar zijn. Je kunt ze dus ook gebruiken voor smalle lades.

De flexibele delen zijn dus eenvoudig in elkaar te schuiven tot een bepaald raster, helemaal zelf op maat te maken. De makers zelf noemen het opbergstrips voor lades: een eenvoudig, omkiepvast en geluidsarm opbergsysteem voor alle transport spullen in de camper. 

Het bijzondere aan het insteeksysteem is dat het zeer eenvoudig in gebruik is en door het eenvoudigweg afknippen van de tanden aan elke vakgrootte kan worden aangepast.

Met de opbergrails voor lades en de opbergrails voor koelkasten wordt sorteren gewoon leuk! Of het nu gaat om kopjes, glazen, huishoudelijke artikelen, verpakkingen, blikken, zelfs hobbymateriaal of gereedschap – met het plug-in systeem bent u altijd aan de veilige kant. Hierdoor is het zeer eenvoudig om lades netjes en geordend in te delen.

Bronnen o.a. de website van de fabrikant http://www.purvario.de/

Fotomateriaal Camperland.be @ CMT Stuttgart 01.2023

© Publicatie copyright Camperland.be 2023, alle rechten voorbehouden.

Purvario Organiser by Dörr – slim opbergsysteem voor camper en caravangebruikers

OPBERGSYSTEMEN , BOXEN , KRATTEN van PURVARIO

Een reactie achterlaten