Compacte modellen van Burstner nu ook met drie nieuwe Lineo T modellen op Ford: T 620 G, T 690 G en T 700 G

Compacte modellen van Burstner nu ook met drie nieuwe Lineo T modellen op Ford: T 620 G, T 690 G en T 700 G

Eerder in augustus van dit jaar kwam de Lineo T aan bod maar dan in de busjesversie. Vandaag hebben we het ver de Lineo T, een compacte motorhome (halfintegraal) op een chassis van Ford. Burstner pakt ineens uit met 3 modellen met verschillende plattegronden. De Lineo T is , de eerste Bürstner camper op een Ford chassis in deze serie.

Lineo T is Bürstner ‘s antwoord op de groeiende vraag naar compacte campers. De slanke, halfintegrale, gebouwd op het Ford Transit heavy duty chassis, biedt het vertrouwde, merk typische wooncomfort en breidt het Bürstner compacte programma uit met een nieuwe serie.

Met de nieuwe Lineo T breidt kampeerautofabrikant Bürstner zijn toch al brede portfolio van compacte voertuigen nog meer uit. De nieuwe Lineo T is een smalle, halfintegrale camper op basis van de Ford Transit met voorwielaandrijving en een heavy-duty chassis met een totale breedte van slechts 2.2 m.

Het is de eerste op Ford gebaseerde Bürstner camper met twee motoropties 130 pk of 155 pk (dus niet de 170 pk versie). Het kan een goed alternatief zijn voor zij die twijfelen voor de Burstner Nexxo Van die is gebaseerd op de Citroën Jumper.

De Lineo T is standaard uitgerust met 16 inch banden op stalen velgen, radiovoorbereiding, een watertank van 100 liter en een vuilwatertank van 97 liter, alsook ruimte voor 2 x 11 kg gasflessen.

Het lichte, moderne interieur is functioneel en huiselijk ingericht met meubeldecor Brava en creëert de voor het merk kenmerkende feelgood sfeer in het voertuig.

In het begin worden 3 compacte indelingen aangeboden in lengtes van 6.60 m of 6.99 m:

Burstner Lineo T 620 G – de kortste

Lengte 6.60 m, met enkel bed, garage, draaibare stoelen, Vario badkamer, kledingkasten onder de eenpersoonsbedden en complete keuken incl. 90 liter absorber koelkast.

Burstner Lineo T 690 G – enkele bedden

Lengte 6.99 m (7 meter), heeft enkele bedden, garage, draaibare stoelen, Vario badkamer, extra hoge linnenkast en veel bergruimte, 133 liter compressor koelkast. Dankzij de 7 meter lengte passen hier twee twin bedden in.

.

Burstner Lineo T 700 G – queensbed

Lengte 6.99 m (7 meter), een vrijstaand queensbed (optie: elektrisch in hoogte verstelbaar), draaibare stoelen, Vario-badkamer, kleerkast aan beide zijden naast bed, extra hoge linnenkast, complete keuken met 133 liter compressor koelkast.

Voor de Lineo T is een omvangrijk uitrustingspakket beschikbaar, dat bijvoorbeeld de passagiersairbag, pilotenstoelen in woonruimtebekleding, aluminium kaderramen, centraal vergrendelde Premium opbouwdeur, 40×40 cm dakluik, elektrische instaptrede, extra garagedeur alsmede een verlichtingspakket en een praktische 230 V contactdoos in de garage achterin omvat.

Als dat niet genoeg comfort voor u is, kunt u ook een “Active pakket” bestellen met 16 inch aluminium velgen en spoiler beschermbuis, evenals een Ford Comfort pakket met verwarmde voorruit, regensensor voor de ruitenwissers en diverse rijassistentiesystemen.

De Bürstner Lineo T 620 begint bij een basisprijs van 65.340 €, de T 690 G met een 130 pk sterke motor is verkrijgbaar voor een basisprijs van 66.990 €.  (prijzen in Duitsland 08.2022). Neemt u wat extra opties dat zit je voor je het weet boven 75.000 €in België.

Burstner logo
18e plaats
kwaliteitslabel camperland (50) 2021
85 %
34e plaats (op 67)
kwaliteitslabel camperland 2023
66 %

Burstner VANS, minivans en motorhomes

3.85
Waterdichtheidsgaranties 5.0
Beoordeling Camperland 3.5
Nakomen van garanties (bolle vloeren) 3.0

Beter

 • Duitse kwaliteitsnormen
 • Groot aanbod en keuze
 • Vernieuwende ideeën
 • Ruime keuze aan # modellen
 • Alle type campers
 • Voordelige pakketten
 • 100% houtvrije constructie
 • Ruim dealernetwerk
 • 10 j. waterdichtheids garantie

Minder

 • Sommige meubelen zijn van Franse origine
 • Sommige modellen onvoldoende laadvermogen
 • Opties verhogen aankoopprijs
 • Prijs opties en pakketten
 • 2023 - problemen met bolstaande vloeren
 • Tussenkomst waarborg voor gedupeerden kan beter
 • In Frankrijk gemaakt meubilair = kwaliteit?
37
Merk Bürstner - UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op "Bewaar aantal sterren"

Burstner (half-) integralen

10 jaar garantie (2023-24)

6 jaar garantie op Copa
(2023-24)

isolatie

Geschikt voor gebruik in alle seizoenen.

Burstner
sinds 1965

Burstner Copa 6 jaar garantie ipv 10 jaar

Op elke Bürstner-camper krijgt u een uitgebreide garantie van 2 jaar vanaf aankoop. Ontwikkeling, productie en verkoop zijn gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 9001:2015.

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we u vanaf modeljaar 2019 een lekgarantie van 10 jaar geven. Neem direct contact op met uw Bürstner service- of handelspartner

6 jaar lekgarantie voor de Copa.


Bürstner-assistentie = Uw mobiliteitsgarantie

Praktische hulp bij onvoorziene gebeurtenissen: Bürstner Assistance maakt van elke situatie het beste, zodat technische storingen uw vakantie zo min mogelijk beïnvloeden.

Alle chassisleveranciers (Fiat, Citroen, Mercedes-Benz) bieden een internationaal geldige garantie op elke in Duitsland geregistreerde Bürstner-camper. Het enige wat u hoeft te doen is de Assistentiedienst van uw chassisfabrikant te bellen en u krijgt direct hulp. 


Bürstner-verbindingsgarantie* – een service van de Hymer-groep

Met de Bürstner verlengingsgarantie* bieden wij u samen met onze partner CarGarantie betrouwbare bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Zodat jij onbezorgd kunt genieten van elke minuut onderweg. Vertrouw op onze expertise. Uw dealer en CarGarantie ondersteunen u betrouwbaar bij een garantieclaim of bij vragen. De Bürstner verlengingsgarantie* is beschikbaar voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s die in Duitsland zijn geregistreerd. De nieuwe auto-uitbreidingsgarantie* en de gebruikte auto-garantie* zijn producten van CG CarGarantie Versicherungs AG (CarGarantie), al bijna 50 jaar een van de toonaangevende en meest ervaren garantiespecialisten in Europa.


De nieuwe voertuiguitbreidingsgarantie* voor uw camper  beschermt u betrouwbaar tegen financiële verrassingen, zelfs nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. U kunt de extra garantie voor 12, 24 of zelfs 36 maanden afsluiten bij uw garanderende handelspartner. Voor alle nieuwe en jonge campers met een voertuigleeftijd tot 24 maanden.

Prijzen kunt u on-line vinden op https://www.buerstner.com/de/de/service/garantien

 • dak- en bodem met GFK plaat
 • PU lijsten, robuuste PVC laag 
 • hagelbestendig dak
 • XPS, GFK, PU (PUR)

Aanverwante Bürstner camper van, busjes, motorhome & camper onderwerpen - vrijetijdsvoertuigen minivan en urban artikelen

Bronnen Burstner Press site 08.2022 voor tekst en fotomateriaal –

© Publicatie Camperland.be 2022, alle rechten voorbehouden.

Loading