Nieuw Belgische product: een outdoor groen tapijt aan je camper: “Ma Petite Pelouse”

Nieuw Belgische product: een outdoor groen tapijt aan je camper: “Ma Petite Pelouse”

Wanneer je vorig weekend de Antwerpse motorhomebeurs van Antwerpen hebt bezocht heb je zeker dit nieuwe op en top Belgisch product opgemerkt. Wanneer we naar de mogelijke onderleggers kijken voor buiten dan zien we vaak triestige en té kunstmatige ontwerpen. Wie wenst er nu niet buiten te zitten alsof je je midden de natuur bevindt? Dat heeft ook de Belgische firma Camper Diem bedacht en zij kwamen met een natuurgetrouw tapijt in kunstgras.

Het tapijt is van hoge kwaliteit, met de hand gemaakt, perfect voorzien van een boord en kreeg de de mooie commerciële benaming “Ma Petite Pelouse.

Het voelt lekker en natuurlijk aan, net alsof je thuis met je tuinstoelen in het gazon zit. Het tapijt is waterdoorlatend, weerbestendig en schimmelwerend. Daarnaast slijvast en voorzien van stevig geborduurde randen.

"Ma Petite Pelouse"

Het tapijt is ontwikkeld voor buiten (outdoor) onder de luifel of in de voortent. Het is waterdoorlatend, weerbestendig en schimmelwerend en gemaakt uit hoogwaardige en uitermate sterke polyethyleen- en polypropyleenvezels en dus heeft dit tapijt een licht gewicht, niet onbelangrijk voor de camperaar! Door de speciale UV-behandeling behoudt dit tapijt jarenlang zijn natuurlijke uitstraling. Het tapijt is standaard verkrijgbaar in de maten 1.8 x 2 m (3.6 m²) of 3 x 2 m (6 m²). Dit is misschien wel iets te beperkt als keuzemogelijkheden.

CLPLUS is een GRATIS geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

 

Ma Petite Pelouse” is dus verkrijgbaar bij Camper Diem maar ook bij sommige Belgische motorhome dealers. Een up-to-date lijst van adressen kan je terugvinden op https://www.camper-diem.be/

© Publicatie copyright Camperland.be 2022, alle rechten voorbehouden.