Beveilig je waardevolle spullen extra met een deurkluis of stoelkluis van Mobil-Safe (tegen diefstal)

Beveilig je waardevolle spullen extra met een deurkluis of stoelkluis van Mobil-Safe (tegen diefstal)

Loading

De eerste keer dat ik hoorde over een aangepaste veiligheidskluis voor in de motorhome was bij de presentatie van Hymer in januari 2021 die paste onder de (originele) passagiersstoel van de Mercedes-Benz Sprinter. Als alternatief had Hymer toen ook een kluisje ontwikkeld voor in de passagiersdeur. Of Hymer dit écht zelf of niet heeft ontwikkeld wist ik toen nog niet. Nee dus. Mobil-Safe begon reeds in 2004 met het maken van zulke voertuigenkluisjes.

Alvast is de Duitse firma Mobil-Safe de grootste speler op de campermarkt voor veiligheidskluizen. Zij hebben kluizen aangepast voor verschillende automerken zoals de Fiat Ducato met in totaal 40 verschillende modellen. Oorspronkelijk was het idee om een kluis in te bouwen onder de passagiersstoel. Maar als daar woonbatterijen zitten heb je daar geen plaats. Daarom zijn er ook kluizen die passen in de deuren. Nadeel is dat hun formaat wel kleiner is.

Mobilsafe heeft hoogwaardige en op veiligheid geteste kluizen voor stacaravans, caravans, motorhomes, campers, bestelwagens en bedrijfswagens. Hun hoogwaardige kluizen en producten op het gebied van kampeeraccessoires worden volledig in Duitsland geproduceerd.

We zijn altijd bezig om onszelf te verbeteren om u de best mogelijke productkwaliteit en klanttevredenheid te garanderen.

Er zijn kluizen geschikt voor de Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Renault Master, Citroën Jumper en de Mercedes Sprinter voor inbouw onder en het zitgedeelte van de bestuurderscabine.

Lees ook nog eens https://www.camperland.be/techniek/veiligheid/hymer-heeft-een-veiligheidskluis-voor-onder-de-stoel/

Dankzij het innovatieve ontwerp kan de Mobil-Safe liggend, staand, op de zijkant of hangend in elke hoek van uw voertuig worden geïnstalleerd. Omdat de kluisjesdeur na ontgrendeling kan worden verwijderd, heeft u geen zwenkbereik nodig. 2-3 cm is voldoende om de klep te verwijderen. Bij de 5 standaard modellen wordt de mobiele kluis geleverd met 4 gaten in de bodem en 2 gaten in de achterwand.

De mobiele kluis is gemaakt van 2.5-3 mm SM-staal en is gecoat met een slag- en krasvaste poedercoating. De kluisjesdeur is gemaakt van 5 mm SM staal en voorzien van een dubbelbaard veiligheidsslot. Het slot is een Duits merkproduct met 7 tuimelaars.

Een met mangaan geharde slotplaat voorkomt boren. Door de 2 cm binnendeur is de mobiele kluis hier optimaal tegen bestand wrik beveiligd. Bovendien is de deur beveiligd met een grijphoek. Bevestigingsmateriaal voor het installeren van de kluis wordt gratis meegeleverd (behalve Dekalin).

Toebehoren, merken leveranciers, winkels en installateurs van

kluizen

Loading…

Verkooppunten, winkels, shop, leveranciers:

Europa Caravans (shop) – Kluisbergen (BE)
KluisShop.be (NL) – (BE)
Shopping4Camping – Aalter (BE)
Toolstation – 15 winkels (BE)
Loading…

Plaatsen en/of installeren

KluisShop.be (NL) – (BE)

Hebben specifieke merken van kluizen (tegen diefstal)

Loading…
Europa Caravans (shop) – Kluisbergen (BE)
Shopping4Camping – Aalter (BE)

 

Bronnen website Mobil-Safe GmbH – https://mobil-safe.net/, fotomateriaal Camperland.be @ CMT Stuttgart 01.2023

© Publicatie Camperland.be 2023, alle rechten voorbehouden.