Amplo, Belgisch levelsysteem voor campers

Amplo is een geregistreerd handelsmerk voor een Belgisch bedrijf uit Roeselare het welke levelsystemen voor campers bouwt, exclusief verdeeld door Lautus Trading sinds 2011. Het bedrijf is sinds 1985 actief in de hydrauliek en voldoet aan alle Europese normen. Hun systeem met steunpoten en pompunit weegt zo’n 50 kilogram.

Amplo hydraulisch levelsysteem voor campers
Foto https://www.franssen-loisirs.fr/camping-car/pieces-detachees/verins-hydrauliques-pour-camping-car/9018-verins-hydrauliques-amplo.html

Waarom een levelsysteem?

Een levelsysteem is niet alleen nuttig voor het waterpas zetten van de camper. Iedereen kent het vervelend gevoel als de camper beweegt wanneer één van je metgezellen doorheen de camper stapt. Of je ligt in je bed ’s nachts te schommelen door de harde wind buiten, die de camper in beweging brengt. Staat je camper niet waterpas dan sluiten deuren niet goed of ze gaan altijd open. Je water in de douche loopt niet goed af. Je boter in de braadpan loopt naar één kant.

Nachtrust

Je bent het best uitgeslapen als je met je benen ietsje omhoog kan liggen. Niets is zo vervelend als in een kingsize bed steeds naar elkaar toe te rollen waardoor je partner je uit je slaap houdt. ’s Morgensvroeg ben je weer te vroeg wakker omdat je reisgezel zo nodig naar het toilet moet en jij weer wakker bent van zijn geschommel.

Voor deze ongemakken en zoveel meer wil je natuurlijk je camper waterpas hebben 😊

 

Amplo waterpas levelsysteem

Het systeem bestaat uit 4 steunpoten, 2 vooraan en 2 achteraan. Eerst gaan de twee voorste hydraulisch steunen uitschuiven, daarna de twee achterste. Zodra een voet de grond raakt worden ze met korte intervallen waterpas gestuurd, dit totdat het gehele voertuig waterpas staat. Aan elke steun zit een bodemplaat die kan bewegen, afhankelijk van het (ongelijke) oppervlak van de ondergrond. De pompen kunnen een druk aan tot 150 bar.

Net als bij de AL-KO HY4, wordt deze pompen ook gemonteerd op het chassis en kunnen geïnstalleerd worden op campers van 3,5 tot 6 ton. Vraag bij deze leverancier na of uw chassis in aanmerking komt voor montage!

Amplo hydraulisch levelsysteem voor campers
Foto https://www.franssen-loisirs.fr/camping-car/pieces-detachees/verins-hydrauliques-pour-camping-car/9018-verins-hydrauliques-amplo.html
  • Bediening via een afstandsbediening
  • Pompen werken op 12 volt van de autoaccu. Is deze accu leeg dan kunnen ze alsnog handmatig ingedraaid worden.
  • De camper staat waterpas binnen de twee minuten
  • Waarschuwing als steunen niet volledig zijn ingetrokken
  • De pomp kan zowel binnenin (garage) als onder de camperauto gemonteerd worden, afmeting 38 x 20 en 28 cm hoog.
  • Je kan ook kiezen voor een manueel systeem om kosten te besparen
  • On-line prijsaanvraag

Prijzen vanaf 5600 euro

Een reactie achterlaten