Alde Voice Control – spraakbesturing voor zijn Alde verwarmingssystemen 3010 en 3020 HE in campers

Alde, het Zweedse merk van kwalitatieve verwarmingssystemen komt met een spraakbesturingssysteem Alde Voice Control, waarmee je de verwarming kan besturen. Met de Voice Control kunt u met handige spraakopdrachten de temperatuur regelen, overschakelen van dag naar nachtmodus, het warm water aansturen en nog veel meer. En dit waar je ook bent in de camper: welkom in een nieuwe wereld van comfort en eenvoud! Het Alde Voice Control-systeem wordt (nu) aangeboden in (slechts) 4 talen: Zweeds, Engels, Duits en het Frans. Het bestaat uit een ontvanger en een micron die gemakkelijk beide kunnen worden geïnstalleerd voor gebruik met Alde verwarmingssystemen Alde 3010 en Alde 3020 HE.

Met de Voice Control kunt u met handige spraakopdrachten de temperatuur regelen, overschakelen van  dag naar nachtmodus, het warm water aansturen en nog veel meer.

Alde Voice Control is snel en eenvoudig te installeren in je camper. Het product bestaat uit een microfoon ingebracht in het plafond in de motorhome en een verborgen gemonteerde in het Alde bedieningspaneel.

Alde Voice Control is snel en eenvoudig te installeren in je camper. Het product bestaat uit een microfoon ingebracht in het plafond in de motorhome en een verborgen gemonteerde in het Alde bedieningspaneel.

Waarom spraaktechnologie in een camper?

De hedendaagse consument is steeds meer op zoek naar eenvoud en gebruiksgemak. Door de mogelijkheden met spraakbesturing ingebouwd in voertuigen, thuis en de mobiele telefoon, is de belangstelling voor spraakbesturing in de camperbranche ook toegenomen. Daarom werd het Alde spraakbesturing gelanceerd waarmee u gemakkelijk met behulp van spraakopdrachten uw verwarmingssysteem in de camper kunt bedienen. Stel je voor dat je in je camper kunt zitten en het volledige verwarmingssysteem met uw stem kunt gaan bedienen… cool toch?

https://www.youtube.com/watch?v=9-9KWSwOPCY

Waarom Alde?

Alde is voor camperaars de tegenhanger van Webasto en Truma verwarmingen en houdt er een geheel andere techniek op na. Alde kun je best vergelijken met het chauffagesysteem van thuis, maar dan in je camper ingebouwd. Het systeem is efficiënter maar ook duurder. Meestal kan je het terugvinden de de betere klasse en premium modellen.

Alde Voice Control is vanaf 1 september 2019 te koop bij hun dealer netwerk, met 3 adressen in België, zie https://www.alde.se/service-och-support/hitta-servicestalle/

Bronnen

https://www.alde.se/wp-content/uploads/2019/04/pressmeddelande-alde-voice-control-se-v2.pdf

Bewerking Rudi Van Overloop voor Camperland.be

Geef jouw beoordeling
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Cancel

Voeg jouw beoordeling toe

Uw mening over Alde Voice Control?
Gemiddelde waarde:  
 0 beoordelingen