(DU) Wijnfeestkalender 2023 met de wijnfeesten van de Frankische (Duitse) wijnbouwers en wijnbouwsteden

(DU) Wijnfeestkalender 2023 met de wijnfeesten van de Frankische (Duitse) wijnbouwers en wijnbouwsteden

Loading

Nieuw verschenen in handig formaat: de wijnfeestkalender met de wijn- en wijnfeesten van de Frankische wijnbouwers en wijnbouwsteden. Ook in het wijnjaar 2023 zijn de hoogtepunten voor liefhebbers van wijnfeesten overal verspreid. De 66 pagina’s tellende brochure geeft een overzicht van de data voor sfeervolle wijn en wijnfeesten met Frankische wijnen uit het Silvaner-geboorteland sinds 1659 het hele jaar door. Van het straatwijnfestival tot de jonge wijnproeverij tot het wijnfeest, er is voor elk wat wils op de wijnevenementen in Frankenland in 2023.

Talrijke door “Franken – Wein.Schöner.Land!” gecertificeerde wijnfeesten zijn ook terug te vinden in de nieuwe kalender van wijnfeesten. Vrolijke feesten, culinaire hoogstandjes, interessante ontmoetingen wachten op u – gewoon mooie uren met heerlijke Frankische wijnen.

Camperplaatsen en campings

Voor wie met de camper komt, biedt de actuele wijnfeestkalender een overzicht van de actuele kampeerplaatsen en campings, direct bij de wijnmakerij, in de natuur of in de buurt van het wijnfeest. En als u een wijnfeest mist, kunt u toch de verscheidenheid aan Frankische wijnen proberen: talrijke wijnwinkels, inclusief actuele openingstijden, nodigen u uit voor een culinair bezoek aan de verschillende wijnbouwplaatsen in het Frankische wijnbouwgebied.

Gratis beschikbaar – in print en digitaal

De gratis PDF brochure Wein & Winzerfest 2023 is verkrijgbaar bij tal van VVV-kantoren, wijnmakerijen en winkels in het Frankische wijnbouwgebied en kan worden opgehaald bij het regionale wijnreclamebureau Frankenwein-Frankenland GmbH (Hertzstraße 12, 97076 Würzburg). Downloaden kan natuurlijk ook op https://www.frankenwein-aktuell.de/download/Weinfestkalender_2023_Weinfeste_in_Franken.pdf (05.2023)

Er zijn ook online wijnfeesten: op https://www.frankenwein-aktuell.de  vindt u actuele wijnfeesten en kunt u met de zoekfunctie uw bezoek aan het wijnfeest van tevoren plannen. De wijn- en wijnfestivals van 2023 kunnen ook als web-pdf worden gedownload.

Bronnen https://www.lifepr.de/inaktiv/gebietsweinwerbung-frankenwein-frankenland-gmbh/uebersicht-der-wein-und-winzerfeste-der-fraenkischen-winzer-und-weinbauorte-im-handlichen-format/boxid/937524 en https://www.frankenwein-aktuell.de/

Foto van de 65e Frankische wijnkoningin Eva Brockmann op de oude hoofdbrug in Würzburg. Foto door Daniel Biscan/regionale wijnreclame Frankenwein-Frankenland GmbH

© Publicatie Camperland.be 2023, alle rechten voorbehouden.

Loading