Nieuwe camperplaatsen in Kemzeke (Stekene) in het Waasland: Den Boerenhof​

Den Boerenhof is een initiatief van Dirk Baert die het voorbeeld geeft door het oprichten van camperplaatsen op zijn erf. Ja, het is een echt landbouwbedrijf. Dirk is zelf sinds twee jaar een camper gebruiker en kon aan de lijve ondervinden hoe lastig het in België is om een camperplaats te vinden om te overnachten. Den Boerenhof is gelegen in het Waasland in de gemeente Kemzeke, een deelgemeente van Stekene – Kemzekestraat 63, 9190 Kemzeke (Stekene) op coördinaten 51.212531, 4.086525.

De camperplaats is nog splinternieuw, aan het sanitair en de lozingsplaats wordt nu nog naarstig gewerkt. Maar je kan nu reeds op de plaats overnachten mits vooraf te reserveren (zie website) voor de prijs van 10 € per overnachting incl. 2 personen. Elektriciteit is apart aan 2 € per overnachting. Broodjesservice en de foodomaat (foto) met bereide maaltijden ter plaatse zijn ter beschikking. De ondergrond is gras.

Dirk verwoord het als volgt:

Wij zijn sinds 2 jaar fervente camperaars en hebben gemerkt dat België serieus achterop loopt als het over camperplaatsen gaat. Daarom hebben wij besloten op ons akkerbouwbedrijf een camperplaats in te richten. Het is de ideale plaats voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en rust.
Zeer ruime plaatsen (ongelimiteerde camperlengte). Goede uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen door velden en bossen. Op 1 km van de dorpskern met bakker, slagerij, supermarkt, cafés, restaurant..”

De camperplaats heeft een pagina op Facebook die je kan terugvinden op https://www.facebook.com/Camperplaats-Den-Boerenhof-106350487778396/