Camperpark – camping lidkaarten

Camperpark – camping lidkaarten

Camperplaatsen-, parking- en camping lidkaarten

Overzicht van camperplaatsen lidkaarten die toegang verschaffen of een korting aanbieden op je verblijf

Campings-car lidkaart Frankrijk

Camping Car Park

Toegangskaart: tot 160 camperparken vooral voor camperparken gelegen in Bretagne en Normandïe (Frankrijk).

Toepassing: met deze kaart kan je inbadgen, de kaart opladen (geld) en betalingen verrichten van bijv. servicevoorzieningen (water, elektriciteit, douches, ….). Met de kaart kan je gedurende het verblijf het camperpark in- en uitrijden.

Opladen: de kaart kan men ter plaatse opladen aan de incheckterminal, via internet of per telefoon

Websitewww.campingcarpark.com

Eerste maal lid worden: 4 € (2019) 

Camping Card ASCII

Camping Card  ASCII

Toegangskaart

De toegangskaart met korting op campings in de LAGE seizoensperiodes. In 2019 kunt u op ruim 3.400 campings terecht, in 21 Europese landen. Alle campings zijn jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. Alleen de meer dan 3.400 campings uit de CampingCard ACSI-gids 2018 nemen deel aan het kortingssysteem. ACSI inspecteert jaarlijks 9.900 campings en op ruim 3.400 daarvan accepteren in 2019 onze kortingskaart in het voor- en naseizoen.

Inchecken op campings

Toon de kortingskaart (geldig voor 2 volwassenen) bij aankomst op de camping. Het is belangrijk dat u bij het maken van een reservering -indien nodig- laat weten dat u met CampingCard ACSI komt kamperen die je recht geeft op de korting.

Korting: tot soms 60 %

Website: www.campingcard.be

Eerste maal lid worden:  (2019) – door aankoop van de ASCII campinggids – 26,95€ (excl. verzending), eventueel verder uit te breiden met aankoop van de app. (33,54€)

FRANCE PASSION

Toegangskaart: de toegangskaart tot camperplaatsen. In 2019 kunt u op ruim 10.000 camperplaatsen terecht, voornamelijk bij wijnbedrijven en (wijn-) boeren. Het principe is simpel: boerenproducenten en wijnmakers nodigen u uit om 24 uur per dag gratis op hun terrein te parkeren . .

Inchecken: op vertoon van de kaart

Website: www.france-passion.com 

Eerste maal lid worden:  (2019) – 30 € 

France Passion wordt ook in andere landen in Europa en de rest van de wereld aangeboden: https://www.france-passion.com/france-passion/reseaux-homologues-etrangers10.

 

Camping Card International lidkaart

Camping Card International – CCI

Toegangskaart: korting (tot 40%) op meer dan 3100 campings in 40 verschillende landen

Incheck bewijs op campings: De CCI is een gerespecteerd identiteitsbewijs dat voor de campinghouder dezelfde waarde heeft als een paspoort. Bij aankomst overhandigt u gewoon de CCI kaart, zodat u op de camping uw paspoort bij u kan houden. 

Voorwaarden korting:  Kortingen worden uitsluitend gegeven bij een verblijfsperiode van maximaal 21 aaneengesloten dagen. Kortingen zijn niet van toepassing op een seizoen- of jaarplaats.

WA verzekering: verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid op de camping. 

Website: https://www.campingcardinternational.com/nl

Eerste maal lid worden:  VOLLEDIG GRATIS …als je lid bent bij een Club die is aangesloten

CAT CARD – C.A.T.

CA.T. Control Systems B.V. rolt camperkiosken uit voor camperparken voor een automatische toegangssysteem.

CAD kaart:  werkt als een betaalkaart. De kaart kan verschillen van camperpark tot camperpark die hun CAD card met eigen logo uitbrengen.

Na betaling wordt er door de Camper Kiosk een barcodekaart of CAT Card uitgegeven (ter plaatse uitgeprint). Met deze kaart krijgt je dan toegang tot het camperpark. Binnen de geldigheidstermijn kan je met de camper onbeperkt in- en uitrijden. 

Inchecken: Aan de Camper Kiosk die de traditionele receptie vervangt. Het is een selfservice, een Check-In / Check-Out systeem waar de camperaar met Pin en Creditcard kan betalen. Bij aankomst meldt de gast zich bij de onbemande kiosk, waar camperplaatsen kunnen worden gehuurd voor een aantal uren of dagen. Via het touchscreen kunnen gasten de Check-In procedure doorlopen. De Check-In is in meerdere talen beschikbaar.

Website: www.catcontrolsystems.nl 

Lid worden:  Aanmelden aan de camperkiosk, betalen en registreren. Prijs afhankelijk van camperpark. Wanneer er op het camperpark voorzieningen zijn zoals douches, wifi, wasmachines, maar ook stroom of water tegen betaling aanbiedt, kan deze CAT Card als betaalmiddel wordt gebruikt. Je kan de betaalkaart via de Camper Kiosk opwaarderen en er vervolgens bij de gekozen voorziening mee betalen. Op de voorzieningen zal een CAT lezer worden geplaatst, welke ook voorzien is van een informatie display.