MegaMobil, Sloveense camper van (busje, woonbussen) ombouwer, fabrikant (groep)

MegaMobil, Sloveense camper van (busje, woonbussen) ombouwer, fabrikant (groep)

MegaMobil logo (Slovenië)
5 sterren buscamper

MegaMobil is een jonge, nieuwe en bescheiden camperombouwer uit Slovenië, Bistrica met vooral een aanbod in Duitsland. Sinds 2022 is er ook een verdeler in België. Ze streven ernaar om oplossingen op maat te vinden, zodat u zich thuis voelt tijdens het reizen. De opnieuw ontworpen busjes zijn voorzien van een geavanceerd ontwerp en worden op maat gemaakt volgens de wensen van de klant die mobiliteit, reizen en kamperen tot een plezante ervaring maken.

Isolatie, klaar voor zomer en winter

Ze garanderen de juiste luchttemperatuur – niet alleen in de zomer. Met 25 mm dikke hoogwaardige isolatie en de Truma combiverwarming past uw voertuig zich zowel aan warme zomerdagen als koude winternachten aan.

2024

MegaMobil komt nu ook in 2024 op de Franse markt. Deze modellen profiteren van 4-seizoenenisolatie. Zoals alle modellen van het Mega Mobil-gamma zijn ze beschikbaar op de Peugeot Boxer, Citroën Jumper, Opel Movano of Fiat Ducato. Ze worden op de markt gebracht vanaf € 70.350 voor de MegaLounge 540 en € 74.920 voor de MegaLounge 640 (in Frankrijk 07.2023)

2023

Deze Sloveense klein camperbouwer heeft sinds 2022 ook een dealer in België. Het merk dat oorspronkelijk vooral VAN’s uitbracht op de Peugeot Boxer 2.2 liter motor met 140 pk heeft zijn aanbod drastisch uitgebreid met busjesmodellen op Mercedes Sprinter, MAN TGE en Renault Master. Modellen zijn makkelijk herkenbaar met ‘Mega’ in hun aanduiding:

2022

Op de editie van het Antwerps motorhomesalon 2022 was de MegaMobil te zien.

Geschiedenis & werkplaats

MegaMobil is een kleine camperombouwer uit Slovenië die wel 5 sterren kwaliteit wil leveren. Het bedrijf uit Bistrica presenteert zich op de Sloveense markt als een jong bedrijf met veel kennis, ervaring en expertise in de caravanbranche. 

Kolodvorska ulica 31b, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenië

Telefoon: +386 (0) 41 627 756

Mega kwaliteit

MegaMobil is zijn op de markt aanwezig met producten van topkwaliteit die worden geproduceerd  in efficiëntie en met hun kwaliteit concurreren met de grootste Europese fabrikanten. Al de medewerkers zijn ingebed in het Megalabel proces, aangezien het bedrijfsdoel is om de klanten systematisch te benaderen en een verscheidenheid aan oplossingen voor elke individuele klant aan te bieden.

Foto's
Video's
Website

Bent U benieuwd om meer te weten te komen over de modellen? Bekijk dan eens de website op 

1
Merk MegaMobil - UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op "Bewaar aantal sterren"

Resultaten

Loading