Crosscamp, fabrikant van compacte vrijetijdsvoertuigen (Hymer groep)

CROSSCAMP is het nieuwe merk van de Hymer Group voor het segment van compacte CamperVans. CROSSCAMP-voertuigen bewijzen hun waarde in het dagelijkse stadsleven evenals in korte avonturen in het weekend of op een grote vakantie. Ze zijn net zo flexibel als hun eigenaars en de juiste partner voor het stedelijke buitengevoel. Hymer brengt als fabrikant de Crosscamp op de markt als een eigen merk.

Hymer Crosscamp Toyota Campervan
Hymer Crosscamp Toyota Campervan

Deze 4,95 meter lange woonbus van Toyota  is een volledig uitgeruste buscamper met vier bedden en een betrouwbare camperbusje voor stedelijke bezoeken. Dit flexibele VAN concept maakt ook onbeperkt dubbel gebruik als een automogelijk. Met deze CrossCamp zet Toyota zijn eerste stappen in de camperwereld in Europa.

Cockpit van Toyota van woonbus model CrossCamp CamperVan (Hymer) - modeljaar 2019
Cockpit van Toyota van woonbus model CrossCamp CamperVan (Hymer) – modeljaar 2019

De Hymer Group brengt producenten van campers en caravans, accessoires specialisten en verhuur en financiering van diensten onder één dak. In het boekjaar 2017/18 genereerde de Groep een omzet van 2,5 miljard euro met meer dan 7.300 werknemers wereldwijd en ongeveer 62.000 vrijetijdsvoertuigen.

Hymer CrossCamp CamperVan met dakbed voor totaal 4 slaapplaatsen - modeljaar 2019 op Toyota chassis
Hymer CrossCamp CamperVan met dakbed voor totaal 4 slaapplaatsen – modeljaar 2019 op Toyota chassis

Lees meer over de CrossCamp in dit Camperland artikel: https://www.camperland.be/campers/campermerk/hymer-camper/crosscamp/crosscamp-is-een-multi-purpose-toyota-vrijetijdsvoertuig-van-hymer-voor-avontuur/

Meer info op https://www.crosscamp.com