Font Vendôme (Font-Vendome), Franse buscamper (van, woonbus, fourgon) fabrikant (Trigano groep)

Font Vendôme logo

Font Vendome, Font-Vendome of Font Vendôme

Font Vendôme (Font-Vendome) is de absolute top producent van het aanbod bestelwagen of Van motorhomes uit Frankrijk. De Franse vans worden gebouwd in de fabrieken in Brantôme in de Périgord, terwijl ze eigenlijk tot een Italiaanse groep behoren. De woonbussen onderscheiden zich door goede materialen, uitstekende isolatie, zeer complete uitrusting en innovatieve indelingen. Hierdoor is Font Vendôme veruit de meest verkochte VAN-motorhome in Frankrijk met de modellen Leader Camp, Duo Van en Rando Camp. Het merk brengt niet altijd modellen met voldoende laadvermogen op de markt, informeer je dus goed als je vergelijkt.

2020

Voor het modeljaar 2020 heeft Font Vendôme in 2019 zijn gehele interieur herzien en gemoderniseerd met twee nieuwe uitrustingsniveau’s Séjour en Evasion. Een skyroof is standaard of als optie beschikbaar. Als nieuw model is er o.a. de Forty Van 4×4 op een Ford.  De standaard woonbussen worden geleverd met de nieuwe Fiat Ducato MY2020 vanaf 120 PK.

Bijzonder is hun 3-in-1 toiletcabinet, een modulaire badkamer die standaard in alle uitrustingsmodellen Séjour en Evasion zal zijn voorzien.

In het voorjaar (02/2020) komen ze na 3 jaar terug met 2 buscamper modellen op basis van de Renault Master, de Master Van X en de Master Van Duo met een 135 PK sterk motor en een goed laadvermogen van + 600 kg.

Voor artikelen over Font Vendôme vans op Camperland, zie https://www.camperland.be/tag/font-vendome/

Dealers

Font Vendôme is een Frans buscamper merk uit de Trigano groep (samen met 25 andere campermerken). Klik voor een overzicht van de dealers.

Website Fabrikant

https://www.font-vendome.fr/

2014

Font Vendome Leader Camp uit 2014

 

Font Vendome Plaisance D uit 2014