Dembell, Hongaarse luxe Liner camper en motorhome bouwer (groep)

Dembell, Hongaarse luxe Liner camper en motorhome bouwer (groep)

Slogan: “Gentlemen on the road”

Het Hongaarse Dembell bouwt ultraluxe Liners van 26 ton op Mercedes Actros met een 12-trap automaat en 530 paarden onder de motorkap. Anno 2022 zijn er 3 verschillende uitvoeringen met een prijs van 990.000 tot 1.2  miljoen € (in Duitsland). Het merkt had een uitgebreide stand op het Salon van Dusseldorf (8.2022). De perfecte camper bestaat niet, maar deze komt wel in de buurt met een zeer ruime aparte badkamer met badkamerspiegelkasten, de indeling van de woonkamer, de inplanting van de wasmachine, … Ze bouwen een high-end camper zoals voor mensen die willen genieten van de kwaliteit en het comfort van moderne luxe jachten.

2022

Gekozen tot REDDOT winnaar in 2022

Er is geen dealer in België (10/2022) – zie ook onder STX, een Hongaarse luxe Liner bouwer met een Belgische tint.

De eerste modellen kwamen in 2021 op de markt. Kenmerkend is de dikke rode streep op hun voertuigen waardoor je een Dembell direct aan de buitenzijde kan herkennen. Er is één exterieurontwerp met variabele interieurindelingen en garageformaten om aan verschillende behoeften van de camperliefhebber te voldoen.

De campers zijn rijkelijk uitgerust: Miele huishoudapparaten, droogkast, heteluchtoven, Bose-sound cinema installatie, een  224 liter grote koelkast, inductiekookplaten,  een 55-inch televisie… Ze houden de lijst met extra’s liever kort. Elk van de modellen krijgt reeds hoogwaardige oplossingen die standaard zijn ingebouwd. Klanten kunnen kiezen uit verschillende bekledings- en houtkleurencombinaties: licht, donker of klassiek in een luxe sfeer met Italiaans designgevoel.

  • vers water tank van 1000 liter
  • vuil water tank van 550 liter
  • verwarmde en luchtgeveerde pilootstoelen
  • zonnepanelen
  • vloerverwarming
  • eigen elektrische generator
  • airconditioning, te bedienen op afstand
  • verwarmingsinstallatie, te bedienen op afstand
  • keramische badkamer
  • bed achterin 1.8 op 2 m
  • hefbed boven de cabine 1.6 op 2 m
  • garage met wastafel
  • vorstvrij houdend verwarmingssysteem

Deze luxe camper wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

De modelindeling is bijzonder apart te noemen. Je kan kiezen uit de versie: zijde (site), medium en large (lang) (S – M – L) verwijzend naar de plaats of grootte van de garage. De kleinste versie heeft een een scooterruimte, de tweede medium versie met een garage is geschikt voor een kleine tweezits stadsauto zoals een minicooper. De derde en grootste versie verdient alle superlatieven: hij kan een auto tot 4.5 m lang meenemen. Het S-model biedt drie slide-outs om de binnenruimte te maximaliseren, de andere modellen twee. Fietsen of motoren kunnen gestald worden in de praktische zijgarage.

Ze creëerden een uniek exterieurontwerp met een strak, ononderbroken oppervlak met het lakwerk zo mooi mogelijk. Ze verbergen alle uitstekende delen: scharnieren, handgrepen en van de ramen. Als handelsmerk lopen Dembell roodgekleurde strepen op de zijkanten van hun luxe camper, die wordt geleverd met een speciale, op kleur afgestemde, Dembell-editie Vespa of Smart.

Adres: Nagytarcsa, Asbóth Oszkár u.2, 2142 Hongarije

Oprichters: Gabor Filo, Peter Feige

Website: https://www.dembell.com

Bronnen fotomateriaal Camperland.be op Salon van Dusseldorf (08.2022)

© Publicatie Camperland.be 2022, alle rechten voorbehouden.

 

Loading