CS-Reisemobile, Duitse camper ombouwer (Mercedes Sprinter)

cs-reisemobile_logo

CS-Reisemobile is een Duitse kwaliteits ombouwer die reeds actief zij sinds 1985. Het is een klein familiebedrijf dat altijd klaar staat om u te adviseren en uw camper binnen te bouwen zoals U dat wenst. Ze bouwen alleen buscampers op basis van de Mercedes Sprinter. Ze zijn bouwer en verdeler tegelijkertijd, maar ze hebben ook verkooppunten in Duitsland. Ze hebben enkele vaste modelnamen zoals Cosma, Rondo, Encanto en Corona

2020

Op de beurzen in Duitsland kom je ze zeker tegen met opvallende robuust uitziende 4×4 uitvoeringen. Hun nieuwste model is de CS-Reisemobile Encanto.

Nog niet te koop bij een Belgische dealer

Deze campers hebben geen Belgisch verkoop punt maar kan ze wel importeren. Er zijn reeds verschillende  buscampers naar België geïmporteerd. De dealer in Dortmund (Holzwickede), Syro is daarbij zeer behulpzaam, hij heeft reeds meerdere CS Reisemobile naar België verkocht en er werkt ook iemand die Nederlands spreekt, wat toch altijd een voordeel is. 

Adres invoerder voor België

Gottlieb-Daimler-Straße 1, 59439 Holzwickede, Duitsland
Website – https://syro-reisemobile.de/

Geschiedenis

In 1979 bouwden Claus-Dieter Oltmanns en zijn – in die tijd – vriendin Susanne een oude Mercedes-Benz 206 D. Deze acht jaar oude auto had een ongedefinieerde kilometerstand en kostte 2.500 DM. De vrienden investeerden nog eens 1.500 Duitse Mark in de uitrusting. Ze waren zo enthousiast over de is met hun eerste camper, dat ze begonnen te verbeteren.

De nieuwe, jonge generatie. Met de dochter Laura Oltmanns die 8 jaar in het bedrijf werkte – waarvan drie als autostagiair in opleiding en de zoon Till die bijna zijn opleiding als buitenlandse verkoper voltooide, is ook hun schoonzoon Philipp, de echtgenoot van Lauras, bij het bedrijf gekomen . De opgeleide bankdirecteur zal het bedrijf in de toekomst ondersteunen en de onderneming een lange levensduur garanderen.

Lees de volledige geschiedenis van CS-Reisemobile op https://www.cs-reisemobile.de/en/cs-reisemobile-profile/history.htm

Fabrieken

De ombouw wordt uitgevoerd op de maatschappelijke zetel, Krögerskoppel 5, 24558 Henstedt-Ulzburg, nabij Hamburg, Duitsland

Foto's
Video's

Op deze pagina kun je in de fabriek binnenkijken – https://www.cs-reisemobile.de/de/wohnmobile-service/video.htm

Deze campers hebben geen Belgisch verkoop punt maar kan ze wel importeren. Er zijn reeds verschillende  buscampers naar België geïmporteerd. De dealer in Dortmund (Holzwickede), Syro is daarbij zeer behulpzaam, hij heeft reeds meerdere CS Reisemobile naar België verkocht en er werkt ook iemand die Nederlands spreekt, wat toch altijd een voordeel is – met dank aan Wim K. 

1
Merk CS-Reismobile – UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op “Bewaar aantal sterren”

Bronnen