SunLiving, Sun Living: Sloveneese camperfabrikant – Trigano (Adria groep)

sunliving logo
Explore New Spaces

2023

Sun Living biedt 20 modellen in 4 categorieën (Van, Compact, Semi-geïntegreerd en Alkoven) met eenvoudige ontwerpen: recreatieve voertuigen die eenvoudig te gebruiken en te genieten zijn. Er zijn 4 nieuwe modellen voor 2022-23, evenals veranderingen in exterieurkleuren en in sommige basisvoertuigspecificaties.

Met de Sunlight Cliff 590 4×4 Adventure Edition op een chassis van Ford Transit neemt Sunlight zijn Camper Van mee op een andere route – op woestijnwegen, grindpaden of modderige paden: Adventure now. Nu verlegt het jonge, avontuurgedreven merk uit Zuid-Duitsland opnieuw de grenzen door een 4×4-model in zijn product portfolio te introduceren – https://www.camperland.be/campers/modeljaar-2022/van-de-weg-af-sunlight-presenteert-camper-van-cliff-590-4×4-adventure-edition-op-ford/

Sun Living, made by Adria Mobil is de low-cost versie van Adria. Voorgesteld in 2017 in Dusseldorf met een serie busjes en campers. De compacte Flexo of de ruime Lido met keuze uit half-integraal of de traditionele alkoof. Sun Living heeft tal van indelingen. Met als motto – simpele, slimme ontwerpen waarbij het gebruik van ruimte de ware innovatie is, dit alles met een eenvoudig concept. Maar éénvoudig betekent niet automatisch minder aangenaam of uitgewerkt.

Geschiedenis

Sun Living-voertuigen worden al meer dan vijftien jaar door Adria Mobil gemaakt in ultramoderne productiefaciliteiten in Novo Mesto, Slovenië. In maart 2022 werd een nieuwe speciale productiefaciliteit voor campers van Adria en Sun Living geopend, die campers uit de Sun Living V-serie produceert. Voor het eerst komt Sun Living in 2022 ook op de Franse markt. Het merk Sun Living uit de Adria groep, heeft de afgelopen 2 jaar een aanzienlijke omzetgroei doorgemaakt, naarmate de distributiedekking uitbreidde en de interesse in het bezit en de levensstijl van recreatievoertuigen voortkwam uit de Covid-pandemie. Het merk vindt nieuwe klanten in alle leeftijdsgroepen, maar is vooral aantrekkelijk voor nieuwe kopers, omdat het aanbod en de voertuigen gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn.

Media

In de media kan je dit merk op twee schrijfwijzen terug vinden:

Sunliving of Sun Living

Maatschappelijke zetel: Slovenië

Fabriek(en)

Sun Living campers en buscampers worden ontworpen en geproduceerd door Adria Mobil, een van de leidende recreatievoertuig producenten sinds 1965. Meer dan 50 jaar ervaring toegepast op ieder Sun Living model. De meer dan 500.000 geproduceerde eenheden worden gefabriceerd in de fabriek van Adria in Nova mesto in Slovenïe. De totale oppervlakte van alle constructies bedraagt 150.000 m².  In maart 2022 werd een nieuwe speciale productiefaciliteit voor campers van Adria en Sun Living geopend, die campers uit de Sun Living V-serie produceert.

Sun Living biedt naast 2 jaar fabrieksgarantie ook 60 maanden of 5 jaar op waterdichtheidsgarantie wat we anno 2020 als magertjes beschouwen en een minimum. Zeer positief is dat het merk heel duidelijk over zijn garanties communiceert – https://nl.sun-living.com/garantie

Fotomateriaal – Adria press website

V-serie

A-serie

S-serie

Sunliving Modellennieuws - Explore New Spaces

Sunliving (low-cost Adria) woonkamer
Interieur Sun Living half-integraal
Sunliving keukenblok (low-cost Adria)(Trigano groep)
Sunliving keukenblok woonbus
Sun Living
Semi-integraal model met stapelbed

sunliving logo

Dealers, concessiehouders en handelaars van SunLiving VANS, motorhomes (wohnmobile)

(submerk van Adria, onderdeel van Trigano Groep)(lowcost model van Adria)

vlag Frankrijk

Sunliving VANS en motorhomes

3.1
Waterdichtheidsgarantie motorhomes 2.5
Beoordeling Camperland 3.7

Beter

 • Prijs/kwaliteit
 • Lowcost model van Adria
 • Alle # type campers
 • Goede beladingscijfers
 • Ideaal als 1é motorhome aankoop
 • Goed niveau afwerking

Minder

 • Vaak gebrekkige (detail) informatie
 • Relatief kleine productie
 • Soms goedkope materialen
 • 5j. garantie
 • Eenvoudige interieur
 • Eenvoudige meubelen en kasten

Made in fabrieken van Adria Mobil in Slovenië met ISO en EFQM 5 certificering.

8
Merk Sun Living – UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op “Bewaar aantal sterren”

Aanverwante Sunliving – Sun Living onderwerpen – artikelen

Een reactie achterlaten