(BE) Zomermarkt op de Camping Baalse Hei – Corsendonk (Turnhout)

Van 22/07/2023

Van 14:00

tot 15/08/2023

tot 18:00

Info (BE) Zomermarkt op de Camping Baalse Hei – Corsendonk (Turnhout)

Kom genieten van een markt met diverse standhouders op de camping. Welkom tussen 14 en 18 u om te genieten van het moois en lekkers wat de markt op Baalse Hei te bieden heeft !

Grenzend aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied, met veel gezelligheid en cultuur in de directe omgeving. Op Camping Baalse Hei kunt u voor alle soorten vakanties terecht. Kies voor een kampeervakantie met uw eigen tent, kampeerauto of caravan of kies voor een van onze verhuuraccommodaties geschikt voor maximaal 8 personen. Wordt het een ontspannende of actieve vakantie in de Belgische natuur?

Waar? Camping Baalse Hei Corsendonk

Bij Baalse Hei kunt u ook genieten van ons prachtige ontspanningsaanbod, zoals de drie grote vijvers op het kampeerterrein (visvijver, roeivijver en zwemvijver met ligstrand) die voor uren waterplezier zorgen. Ook op het sportveld zal u veel plezier beleven tijdens een potje voetbal of volleybal met de andere campinggasten. Maar ga ook zeker op ontdekkingstocht in de ongerepte bossen van de Antwerpse Kempen. Vakantie vieren met uw kinderen? Ons animatieteam staat voor ze klaar om samen de spannendste en leukste avonturen te beleven!

Route naar Camping Baalse Hei Corsendonk

Overnachten? Camping Baalse Hei Corsendonk

CLPLUS is een geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (BE) Zomermarkt op de Camping Baalse Hei – Corsendonk (Turnhout)

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)