(DU) TC Touristik & Caravaning – reisbeurs van Leipzig

Van 22/11/2023

Van 10:00

tot 26/11/2023

tot 17:00

Info (DU) TC Touristik & Caravaning – reisbeurs van Leipzig

55.000 bezoekers – 60.000 m² – 370 bedrijven

TC Touristik & Caravaning – ervaar de grootste variatie op het gebied van toerisme, caravan, buiten en culinair en vind uw zeer persoonlijke aanbod voor het aankomende vakantiegeluk. Talrijke werelden van entertainment, actie en prominente sterrengasten wachten op je.

De Tourism & Caravanning is veel meer dan een klassieke tentoonstelling van bestemmingen. Hier kunt u niet alleen van vakantie dromen! Hier kunt u een vakantie beleven, proeven, voelen, zien, testen, vergelijken, kiezen, voorbereiden, plannen en ook boeken. Of geniet gewoon van de vele geweldige nieuwe avonturenaanbiedingen en breng een vakantiedag door met het hele gezin – midden november en midden in Duitsland.

Waar?

Landesmesse Stuttgart GmbH

Waar? Liepzig Fair Messe

Route naar Liepzig Fair Messe

Overnachten? Liepzig Fair Messe

Tijdens de Touristik & Caravaning heeft u de mogelijkheid om uw camper of auto met caravan op het terrein of de bezoekersparkeerplaats van de Leipziger Messe te parkeren. De parkeerplaats is voorzien van elektriciteit, water, afvalverwerking en douchecontainers.

Let op het volgende:

Op 1 januari 2019 is in Leipzig een gastenbelasting ingevoerd. Het dient om de toeristische infrastructuur gedeeltelijk te financieren. Deze toeristenbelasting moet worden betaald door alle personen die tegen een vergoeding in de stad Leipzig verblijven. Om deze reden moest de beheerder van de parkeerplaats het reserveringssysteem wijzigen, zodat de parkeertickets voor de caravan-overnachting ALLEEN online via de winkel gekocht kunnen worden Het is niet meer mogelijk om ter plaatse een parkeerkaart te kopen bij de Leipziger Messe-medewerkers voor contant geld!

De overnachtingskosten bedragen € 30,00 (bruto / per voertuig / nacht). Naast de overnachtingskosten is de gastenbelasting van € 1,00 per persoon per nacht verschuldigd. Bovendien is er sinds dit jaar voor elke gast een verplichting om een ​​”Inschrijvingsformulier volgens § 6, lid 3 van het gastenbelastingstatuut (GTS) van de stad Leipzig” in te vullen. Meer informatie vindt u op de  homepage van de stad Leipzig .

CLPLUS is een geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (DU) TC Touristik & Caravaning – reisbeurs van Leipzig

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)