(NL) Caravana – alles voor de kampeervakantie

Van 25/01/2023

Van 10:00

tot 29/01/2023

tot 17:00

Info (NL) Caravana – alles voor de kampeervakantie

Caravana in Leeuwarden heeft een veelzijdig kampeeraanbod. Ontdek er  de vrijheid van reizen met de camper, het comfort van een eigen caravan of ga op avontuur met een (dak)tent. Op Caravana kom je in de vakantiestemming!

Exposanten presenteren op Caravana een breed aanbod in caravans en campers, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires en campings uit heel Europa.

Meer info op https://caravana.eu/

Waar? Leeuwarden

Route naar Leeuwarden

Overnachten? Leeuwarden

Overnachten kan op een SLECHTS 12 plaatsen op een camperplaats vlakbij de Caravana beurshallen in Leeuwarden, dit is op 6,5 km afstand

Een overnachting voor 2 personen, inclusief WIFI en unieke kortingssleutel, kost € 10,- per dag. Voorziening voor water en elektra zijn aanwezig tegen meerprijs. Adres: De Zwemmer 3, 8939 CA te Leeuwarden

www.camperplaatsleeuwarden.nl


 

Het WestCord WTC Hotel staat in directe verbinding met het WTC Expo beurscomplex, de brasserie, het hoogste restaurant en bar lounge van Friesland, de congres- en vergaderzalen en de kantoren van het WTC Expo complex. Bovendien beschikt het hotel over gratis WIFI internet en bevindt het Holland Casino zich naast het hotel. Wanneer u een evenement in het WTC Expo gaat bezoeken, kunt u gebruik maken van een speciale arrangement voor een overnachting via +31(0)58-2334900 of via email: leeuwarden@westcordhotels.nl.

Uw mening over (NL) Caravana – alles voor de kampeervakantie

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)