(NL) Camperbeurs – Hardenberg

Van 22/09/2023

Van 10:00:00

tot 24/09/2023

tot 17:00:00

Info (NL) Camperbeurs – Hardenberg

6230 bezoekers, 75 exposanten in 6 hallen

Diverse merken zijn vertegenwoordigd op Camperbeurs. Ga je voor een Adria, Dethleffs, Hymer, Concorde, Laike of Chausson? Met maar liefst 17.000 m2 vloeroppervlakte zit er altijd wel een camper voor je bij! De beurs biedt een divers aanbod van zowel nieuwe als gebruikte campers in meerdere hallen. Daarnaast zijn er op de beurs o.a. handige camperaccessoires, voortenten, campermagazines, verzekeringen en technische onderdelen aanwezig.

Campertheater

Tijdens de afgelopen editie gaven diverse sprekers een presentatie over campers kopen, bouwen en onderhouden. Zo vertelde Anno Huidekoper van Camperfixx hoe je het beste een camper kunt bouwen, en zorgde Jan Willems van NKC ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat.

Fietsparcours – test de elektrische vouwfiets

Je hebt je camper geparkeerd op de mooiste plek van de camping. Eindelijk staat alles op z’n plek, en dan bedenk je je dat je een aantal ingrediënten voor het avondeten mist! Geen paniek: met een (elektrische) vouwfiets ben je zó bij de dichtstbijzijnde supermarkt! Je wilt natuurlijk weten wat je koopt, dus we bieden je de mogelijkheid tot het testen van je fiets in het Fietsparcours.

Tickets bestellen op https://www.camper-beurs.nl/ticketprijzen/

 

Waar? Evenementhallen Hardenberg

Parkeren is kosteloos mogelijk op een van de 5.000 parkeerplekken rondom Evenementenhal Hardenberg. Middels de voetgangerstunnel en de overdekte wandelroute loop je altijd droog!

Meer info op https://hardenberg.evenementenhal.nl/

 

Route naar Evenementhallen Hardenberg

Overnachten? Evenementhallen Hardenberg

Gratis overnachten

Combineer een bezoek aan de beurs met een weekendje weg in het Vechtdal! Je kunt je camper gratis parkeren op terrein van Evenementenhal Hardenberg tijdens dit gezellige camperweekend.

Uw mening over (NL) Camperbeurs – Hardenberg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Uw oordeel over Camperbeurs - Hardenberg
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)