(DU) Luxury Motorhome Days (LMD) – Concorde en Phoenix

Van 07/09/2020

Van 10:00

tot 14/09/2020

tot 18:00

Info (DU) Luxury Motorhome Days (LMD) – Concorde en Phoenix

Voor het eerst dit jaar de “Luxury Motorhome Days” vinden plaats. Een presentatie van exclusieve luxe campers, gezamenlijk gecoördineerd en georganiseerd door Concorde Reisemobile GmbH en Schell Fahrzeugbau GmbH (PhoeniX). Het evenement, opgevat als een pure verkooppresentatie, presenteert de bezoekers ongeveer 150 luxe campervoertuigen, de laatste model innovaties, de gekende modellen met hun reputatie, maar ook gebruikte (tot 5 jaar) luxe motorhomes. Dit in een rustig en ontspannen sfeer. Met deze variatie aan modellen kan de bezoeker vrijwel elke vorm van indeling en plattegronden in de modellen terugvinden.

Per dag kunnen maximaal 500 bezoekers zich aanmelden. Ze moeten zich vooraf elektronisch registreren en kunnen vervolgens de site betreden met hun gepersonaliseerde VIP-ticket voor de betreffende dag. Deze COVID-19 regeling is noodzakelijk voor de implementatie van de hygiëneregels. Daarom wordt er ook gebruikt gemaakt van openlucht presentaties.

Het evenement vindt plaats van 7 tot 14 september 2020 van 10:00 uur tot 18:00 uur. Deze datum is niet willekeurig gekozen en maakt het gebruik van de bedrijfsruimten voor de tentoonstelling mogelijk, evenals parkeerplaatsen voor medewerkers voor het parkeren van bezoekersvoertuigen. De “Luxury Motorhome Days” zijn puur een verkoopevenement. Alle handelspartners van Concorde en PhoeniX krijgen de mogelijkheid om ter plaatse in Aschbach aanwezig te zijn.

Bezoekers die zijn uitgerust met dagelijkse VIP-tickets worden gevraagd om de volgende dag na het bezoek aan de “LMD” de tijdelijke parkeerplaatsen vrij te geven voor bezoekers. Voor catering wordt gezorgd tijdens bezoekuren. Na 18.00 uur is er geen entertainment. Er is geen stroomvoorziening in de bezoekersruimten.

Persoonlijke registratie is mogelijk vanaf eind juli 2020 via het internetadres https://www.lmd-aschbach.de/

Waar? Aschbach Duitsland

Route naar Aschbach Duitsland

Overnachten? Aschbach Duitsland

Uw mening over (DU) Luxury Motorhome Days (LMD) – Concorde en Phoenix

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)