(BE) Halloween bij Camping Siesta – Wechelderzande (Lille)

Van 28/10/2023

Van 16:00

tot 28/10/2023

tot 23:00

Info (BE) Halloween bij Camping Siesta – Wechelderzande (Lille)

Halloween met een rondrit over de camping, live muziek en veel gezelligheid. Beleef de Kempen in de bosrijke omgeving. Bij camping Siesta staat het gezellig genieten in de natuur centraal.

https://campingsiesta.be/events/halloween-4/

Telefoon: +32 3 311 62 36

 

Camping Siësta is een charme camping. De bosrijke Antwerpse Kempen nodigen uit tot fietsen, wandelen of een Safari met onze Siesta Ranger. Wij bieden mooie toeristische plaatsen, safaritenten en chalets aan voor een onvergetelijke vakantie in onze bosrijke omgeving. Geniet van een drankje in onze zomerbar of een lekker hapje bij Tapasbar La Cantina. Ontdek ook hen dierenweide.

Waar? Camping Siesta ** Wechelderzande

Andere activiteiten zijn een 3-daags fietsenarrangement.

Tijdens de heropening van het toeristisch veld heeft Camping Siesta van Toerisme Vlaanderen direct 2 sterren ontvangen. Een super mooie waardering…

Op Camping Siesta is Tapasbar La Cantina gelegen. Hier kun je op het terras genieten van een lekker drankje en heerlijke Tapas. Onze Costillas (ribbetjes) zijn zeker een aanrader. Tijdens het seizoen organiseren wij leuke activiteiten. Zo zijn er verschillende QR Tochten in onze bosrijke omgeving. Ook organiseren wij voor de kinderen ArcheryTag en NerfTag (ook leuk voor de volwassenen). Ook “The Hunting“ is een aanrader voor jong en oud. Daarnaast zijn er mooie Geo Caching routes en organiseren wij een Safari met onze eigen Siesta Ranger om zo op een leuke manier de mooie omgeving te ervaren. Wilt u optimaal genieten van de rust? Bestel dan een luxe ontbijtmand die wij de volgende ochtend persoonlijk bij uw accommodatie komen afgeven. Wilt u de omgeving verkennen? Dan is subtropisch zwembad Het Netepark zeker een aanrader.

Route naar Camping Siesta ** Wechelderzande

Overnachten? Camping Siesta ** Wechelderzande

Uw mening over (BE) Halloween bij Camping Siesta – Wechelderzande (Lille)

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)