(DUI) Vanster & Friends treffen in Lechbruck (Allgäu)

Van 13/09/2024

tot 15/09/2024

Info (DUI) Vanster & Friends treffen in Lechbruck (Allgäu)

Vanster camper treffen? ..of u nu met een Pössl Campster, Vanster, Campstar, Vanstar, eVanster of een Dethleffs Crosscamp Flex of Lite rijdt: alle voertuigen zijn gebaseerd op dezelfde voertuigbasis met een camperombouw en zijn welkom op dit treffen dat voor het eerst in 2021 werd georganiseerd.

Deelname kosten? GEEN !

Aankomst is mogelijk vanaf vrijdag 15.00 uur (meer informatie in de FAQ ). Bij aankomst dient u zich te melden bij de receptie. De organisatoren zullen vanaf 14.00 uur ter plaatse zijn. Vertrek is op zondag uiterlijk 12.00 uur.

Wanneer vindt de bijeenkomst plaats? Vanaf 13 september 2024, 15.00 uur 15 september 2024, 12.00 uur

Waar vindt de bijeenkomst plaats? Via Claudia Camping, D-86983 Lechbruck – http://www.camping-via-claudia.de

Wie is aanwezig bij de bijeenkomst?

Iedereen die een Pössl Campster, Vanster, Campstar, Vanstar of Dethleffs Crosscamp Flex/Lite bestuurt, is uitgenodigd, inclusief begeleiders en kinderen. En andere campers

Reserveren via deze website – https://www.vansterandfriends.de/ (en niet via de site van de camping)

Waar? Claudia Camping Lechbruck

Allgäu is een prachtige regio gelegen in het zuiden van Duitsland. Deze regio staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke landschappen, schilderachtige dorpjes, en een breed scala aan recreatieve activiteiten, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel Duitse als internationale bezoekers.

Enkele hoogtepunten en kenmerken van het Allgäu zijn

Alpenlandschap

Het Allgäu wordt gedomineerd door de prachtige Alpen, met majestueuze bergen, groene valleien, en kristalheldere meren. Dit maakt het een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars, en liefhebbers van buitensporten.

Wintersport

In de wintermaanden is het Allgäu een populaire bestemming voor wintersportliefhebbers. Skigebieden zoals Oberstdorf, Kleinwalsertal en Nebelhorn bieden uitstekende mogelijkheden om te skiën, snowboarden, langlaufen, en sneeuwschoenwandelen.

Wellness en ontspanning

Naast de actieve buitenactiviteiten biedt het Allgäu ook tal van wellness- en ontspanningsmogelijkheden. Kuuroorden en wellnessresorts, vaak omgeven door prachtige natuur, bieden ontspannende behandelingen en spa-faciliteiten.
Traditie en cultuur: Het Allgäu heeft een rijke traditie en cultuur die tot uiting komt in zijn charmante dorpjes, folklore, en ambachten. Bezoekers kunnen genieten van traditionele festivals, zoals de Alpenrosenfest in Oberstdorf, en kennismaken met lokale ambachten zoals het maken van houten speelgoed en kantklossen.

Kaas en culinaire hoogstandjes

Allgäu staat ook bekend om zijn heerlijke eten, met name de kaas. De regio produceert verschillende soorten kaas, waaronder de beroemde Allgäuer Bergkäse. Lokale gerechten zoals Käsespätzle (kaasnoedels) en Maultaschen (gevulde deegwaren) zijn ook populair onder bezoekers.

Route naar Claudia Camping Lechbruck

Overnachten? Claudia Camping Lechbruck

De camping is prachtig ingebed in de natuur van Allgäu, direct aan de Boven-Lechsee, die wordt gevoed door de Lech. Met zo’n 850 parkeerplaatsen en zo’n 20 accommodaties zijn wij een van de grotere plaatsen in de omgeving, maar de familiale feel-good sfeer mis je bij ons zeker niet.

CLPLUS is een geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (DUI) Vanster & Friends treffen in Lechbruck (Allgäu)

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)