Vandaag 02/06/2023

(DU) (VanTourer) Vans & Friends München

(DU) (VanTourer) Vans & Friends München

Van 05/05/2023

Van 10:00

tot 07/05/2023

tot 18:00

Info (DU) (VanTourer) Vans & Friends München

Lente, zomer, kamperen: het warme seizoen staat voor de deur en lokt veel liefhebbers van frisse lucht en caravanvrienden uit hun huizen en in de campers. Als u voor uw volgende reis meer wilt weten over de nieuwste kampeertrends, innovatieve accessoires of zelfs nieuwe busjes, bezoek dan in mei de Camping & Outdoor Days in München. Hier worden de meest opwindende producten uit de kampeerwereld gepresenteerd – bezoekers kunnen zich laten inspireren door het brede assortiment en deskundig advies krijgen van de exposanten ter plaatse.

Ook op de Camping & Outdoor Days zijn voor het eerst diverse VANTourer-modellen van fabrikant EuroCaravaning, de premium partner van organisator Vans & Friends, te bewonderen. De VANTourers maken indruk met hun kwaliteit en bieden slimme oplossingen voor opbergruimte in het interieur. De VANTourer-modellen zijn daarom vooral bij sporters erg populair. Sommigen van hen, onder wie Redbull-atleet en professioneel mountainbiker Tom Öhler, zullen op de Camping & Outdoor Days verslag doen van hun dagelijkse ervaringen met het busje – zie https://blog.vantourer.de/2023/04/25/how-to-vanlife/

Waar? Camping & Outdoor Days Pilsensee München

De openluchtbeurs vindt plaats van 5 tot 7 mei 2023 in Camping & Outdoor Days in Pilsensee bij München. Vanaf 10.00 uur zijn bezoekers welkom op het terrein. Het gaat door van 12 tot 14 mei 2023 in Keulen op de bekende renbaan in Weidenpesch.

Meer informatie vindt u op de tentoonstellingswebsite: https://vansandfriends.de/cod

Route naar Camping & Outdoor Days Pilsensee München

Overnachten? Camping & Outdoor Days Pilsensee München

Uw mening over (DU) (VanTourer) Vans & Friends München

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)