Vandaag 26/09/2023

(DU) Reisen en Caravan – Erfurt

Van 28/10/2021

Van 10:00

tot 31/10/2021

tot 17:00

Info (DU) Reisen en Caravan – Erfurt

De volgende Reisen & Caravan vindt plaats van 28 tot 31 oktober 2021 in het expositiecentrum van Erfurt. Hier presenteren toeristische exposanten, campings en aanbieders van campers, caravans, campers en accessoires van uitrusting zoals luifels tot technische upgrades zich aan het geïnteresseerde publiek.

Reisen & Caravan 2020 lieten zien hoe een beurs plaats kan vinden in het nieuwe normaal: met een positieve conclusie van exposanten en bezoekers.

Campers, caravans, campers

Het leven van een busje raakt een zenuw: zelfstandig reizen en toch je huis bij je hebben. Welzijn is overal gegarandeerd!

Iedereen die geïnteresseerd is in kamperen, reizen in een gsm of er een wil kopen, vindt de juiste contacten en modellen om kennis te maken bij “Reisen & Caravan”. Veel toonaangevende merken zijn vertegenwoordigd. U kunt direct informatie opvragen, rondkijken, aanschuiven voor een test en op korte termijn aanbiedingen vergelijken. Er zijn stacaravans, campers  en caravans , waarvan enkele van de nieuwste modellen na presentatie op de Caravan Salon Düsseldorf voor het eerst te zien zijn.

Iedereen die al onderweg is, vindt bij “Reisen & Caravan” veel accessoires of suggesties voor ombouw. Of het nu gaat om technische upgrade of licht, duurzame accu’s, hulpsystemen of nieuwe transportsystemen voor bijvoorbeeld fietsen op de mobiel.

https://www.reisen-caravan.de/messereisenundcaravanbesucher/

Waar? Erfurt

Route naar Erfurt

Overnachten? Erfurt

Uw mening over (DU) Reisen en Caravan – Erfurt

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)