(DU) Pössl – Poessl Kastenwagentreffen (Bexbach)

Van 07/07/2023

tot 09/07/2023

Info (DU) Pössl – Poessl Kastenwagentreffen (Bexbach)

Een uniek evenement speciaal voor en gericht op bestelwagenchauffeurs. Het biedt een unieke kans om te netwerken met andere bestelwagenchauffeurs en de laatste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van bestelwagenvoertuigen te delen.

Tijdens de bijeenkomst zijn er verschillende activiteiten waarmee deelnemers hun kennis kunnen uitbreiden en hun vaardigheden op het gebied van onderhoud en onderhoud van voertuigen kunnen verbeteren. Ze hebben ook de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en van gedachten te wisselen over actuele ontwikkelingen in de bestelwagenwereld. Op de bestelwagenbijeenkomst kunt u veel verschillende modellen (bestelwagens) bewonderen en kennismaken met de respectievelijke eigenaren. Je leert over de voordelen van het leven in een busje en waarom zoveel mensen voor deze manier van leven kiezen. Alle vrienden van deze levensstijl zijn van harte uitgenodigd op onze ontmoeting met hun BOX VAN.

U vindt het gedetailleerde programmaschema op https://www.kastenwagentreffen.de/

Bestelwagenfans, ongeacht specifieke merken en fabrikanten, worden regelmatig uitgenodigd om onze hobby te vieren. Samen onze levensstijl ervaren – trefwoord “Van-Life”Iedere BOXBUS CHAUFFEUR is welkom. We beloven je een kleurrijk weekend met veel spannende indrukken.

Waar? Bexbach Duitsland

Er zijn geen vaste standplaatsen of aangewezen gebieden voor groepen of vooraf ingestelde gemeenschappen op deze bijeenkomst, zodat iedereen elkaar op een positieve en rustige manier kan ontmoeten. Het belangrijkste doel van het evenement is dat de bestelwagenchauffeurs met elkaar in contact komen en elkaar leren kennen. Zo kunnen ze hun ervaringen en avonturen delen en met elkaar in gesprek gaan. Zo ontstaat er een geweldige community waarin iedere deelnemer een waardevol lid is. Door de uitwisseling kunnen alle deelnemers van elkaar leren en profiteren.

Route naar Bexbach Duitsland

Overnachten? Bexbach Duitsland

Uw mening over (DU) Pössl – Poessl Kastenwagentreffen (Bexbach)

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)