(DU) Out & Out Testival – Barth

Van 20/07/2023

Van 10:00

tot 23/07/2023

tot 18:00

Info (DU) Out & Out Testival – Barth

50.000 m2 tentoonstellingsruimte

Het Out & Out Testival combineert een klassieke verkoopbeurs met een actieve productpresentatie op ruime testruimtes. Deze testival is qua type en omvang uniek in Duitsland. Barth aan de Oostzee ligt in het noordoosten van Duitsland tussen Rostock en Rügen aan de zuidelijke Boddenkust. De Oostzeekust ligt op slechts 10 km afstand – op een steenworp afstand!

Het evenemententerrein is circa 50.000 m² en is opgedeeld in vier ruimtes. Elk van deze biedt volop ruimte voor een hoofdonderwerp en bijbehorende testruimtes, waar de exposanten actief gebruik van kunnen en moeten maken.

Caravans, campers, uitrusting en accessoires, reserveonderdelen, nieuws en trends. Offroad – campers, reizen over lange afstanden – motorfietsen, fietsen en e-bikes, uitrusting en accessoires, nieuws en trends.

Meer info op https://outandout.de/

Off-road reizen

Houdt u van de vibratie van de motoren, de sensatie van offroad-reizen of de vrijheid van de motorfiets? Dan is dit jouw wereld! Voel de kracht van 4 × 4 terreinwagens, het geluid van uw nieuwe reis-enduro en het rijden van langeafstandscampers die u anders alleen kent van glanzende catalogi. Voor je ligt een enorm terrein voor je proefrit!

Een goede uitrusting is het begin van elk avontuur. Stelt u zich eens een situatie voor tijdens uw volgende reis – we zullen u zeker de juiste uitrusting ervoor laten zien. Tenten, slaapzakken, zaklampen, fornuizen, reistoiletten, zonnepanelen, rugzakken en al het andere. Wat u ook zoekt, u vindt het hier.

Waar? Barth

Kamperen, caravans, stacaravans, kampeeruitrusting, kampeeraccessoires, reserveonderdelen, avontuur, off-road campers, langeafstandsmotoren, fietsen & e-bikes, watersport, zeilen, maritieme motorsport, watersportuitrusting, watersportaccessoires , reizen, bestemmingen, hotels, touroperators, nieuws & trends , lezingen

Zie ook https://www.messen.de/de/21424/barth/out-und-out-testival/info

Route naar Barth

Overnachten? Barth

CLPLUS is een GRATIS geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (DU) Out & Out Testival – Barth

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)