(DU) Kerstmarkt van Aachen (Aken)

Van 22/11/2019

Van 11:00

tot 23/12/2019

tot 21:00

Info (DU) Kerstmarkt van Aachen (Aken)

1,5 miljoen bezoekers per jaar

De Kerstmarkt van Aachen wordt jaarlijks gehouden in het traditionele centrum van Aachen (Aken) en rondom de dom van Aachen (Aachener Dom)

Tijdens de kerstmarkt kun je in het centrum van Aken de sfeervolle kerstmarkt vinden. Tientallen gezellige kraampjes met kerstversieringen, hapjes en drankjes. Ongeveer 1,5 miljoen bezoekers per jaar is ondertussen de succesvolle balans die de organisatoren kunnen opmaken.

De traditie van de Kerstmarkt gaat terug tot in de jaren zeventig. De bescheiden aanzetten van de ‘Printenmarkt’ rond de Elisenbrunnen hebben zich sinds de verplaatsing naar de markt en het Katschhof en de omliggende steegjes sterk ontwikkeld: want niet alleen het aantal bezoekers is in de afgelopen jaren continu gestegen, ook het aantal kraamhouders.

  • Markt, Katschhof en Münsterplatz
  • Holzgraben
  • Kugelbrunnen

Waar? Aachener Dom (Dom Van Aachen) (Aken)

Camperaars kunnen terecht op de camping Stellplatz Bad Aachen, in de binnenstad in Branderhofer Weg 11.

Aken heeft een milieu zone (sticker nodig) waar men bij aankomst via de buitenring 500 m doorheen rijdt om bij de camping te komen – zie bij LEZ.

 

 

Route naar Aachener Dom (Dom Van Aachen) (Aken)

Overnachten? Aachener Dom (Dom Van Aachen) (Aken)

CLPLUS is een geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (DU) Kerstmarkt van Aachen (Aken)

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)