(DU) Caravan-Salon Sande – 14. Norddeutscher Caravan-Salon

Van 23/04/2022

tot 24/04/2022

Info (DU) Caravan-Salon Sande – 14. Norddeutscher Caravan-Salon

OPGELET – er is nog geen vaste datum voor 2023

Sinds 2007 vindt met groot succes de “Noord-Duitse Caravan Salon” plaats in de wijk Sande / Friesland. De Noord-Duitse Caravan Salon is een vrij toegankelijke vakbeurs voor stacaravans, caravans, accessoires en toerisme die tot ver buiten de grenzen van Friesland bekend is.

In tegenstelling tot alle andere caravanbeurzen rekenen wij geen toegangsprijzen. Er worden enkele duizenden gasten verwacht, een gespecialiseerd publiek, maar ook beginners of gewoon diegenen die, net als voorgaande jaren, geïnteresseerd zijn in alles wat met caravan te maken heeft.

Op zo’n 9.500 vierkante meter vind je alle bekende fabrikanten van stacaravans, caravans, accessoires en vele toeristische aanbiedingen. In een vertrouwde sfeer heeft u de mogelijkheid om alles over caravans te leren kennen en u te laten adviseren door de aanwezige exposanten.

Meer info op https://caravansalon-sande.de/

Waar? Sande

U kunt uw auto in de directe omgeving van de locatie parkeren. Achter het evenemententerrein en langs de straat “Am Markt” zijn gratis parkeerplaatsen voor supermarkten en discounters.

Route naar Sande

Overnachten? Sande

Parkeerplaats voor campers in het centrum van Sande

Het belangrijkste ontmoetingspunt is de parkeerplaats in Altmarienhausen (GPS N 53 ° 30’42.06 ″ E 08 ° 0’39.16 ″) direct bij de Marienturm en het peddel- en pedaalstation.

De in 2018 nieuw gebouwde parkeerplaats tegenover de Sander See biedt plaats aan 20 auto’s in speciaal daarvoor ingerichte parkeervakken. De parkeerplaats is tegen betaling (€ 8,00 per dag) en heeft voorzieningen voor elektriciteit en vers water tegen betaling. Het lozen van vuil en bedrijfswater is gratis, aangezien dit bij het parkeertarief is inbegrepen. Het evenemententerrein is te voet in ongeveer 10 minuten te bereiken.

Uw mening over (DU) Caravan-Salon Sande – 14. Norddeutscher Caravan-Salon

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)