(DU) Caravan – Bremen

Van 08/11/2024

Van 10:00:00

tot 10/11/2024

tot 17:00:00

Info (DU) Caravan – Bremen

30.000 bezoekers // 70 exposanten // 300 voertuigen in 2 hallen

Caravan Bremen is de grootste handelsbeurs voor kamperen en kamperen in Noord-Duitsland, beleeft zijn volgende editie. Hier tonen exposanten de nieuwste campermodellen, caravans, zonneschermen, technologie en accessoires op 15.000 vierkante meter. In 2018 waren er bijna 300 voertuigen in de 3 tentoonstellingshallen.

Megatrend kamperen – dit wordt ook bewezen door de fantastische registratiecijfers, die hoog blijven. Alleen al in februari 2021 werden 6.229 voertuigen geregistreerd, het op een na beste resultaat in de geschiedenis van de caravanbranche.

Wees er dus bij als we de laatste trends en innovaties, de nieuwste modellen en verfijnde accessoires presenteren bij CARAVAN BREMEN . Bovendien topinformatie over mobiel reizen van toonaangevende verenigingen zoals de DCC – Duitse Campingclub of de ADAC Landesverband Weser / Ems. Bovendien zullen er op CARAVAN BREMEN tal van campings gepresenteerd worden om u nog meer keuze te garanderen.

Ervaar toonaangevende fabrikanten en vakhandelaars in hallen 5, 6 en 7 op zo’n 18.500 vierkante meter. En dankzij ons uitgekiende veiligheids- en hygiëneconcept voelt u zich altijd veilig en in goede handen.

https://www.caravan-bremen.de/en/

 

Waar? Messe Bremen

Route naar Messe Bremen

Overnachten? Messe Bremen

CLPLUS is een geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (DU) Caravan – Bremen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)