(DU) Abenteuer & Allrad (4×4 treffen)

Van 29/07/2021

Van 10:00

tot 01/08/2021

tot 17:00

Info (DU) Abenteuer & Allrad (4×4 treffen)

ABENTEUER & ALLRAD, die dit jaar zal plaatsvinden van 29.07.2020. – 01.08.2021 in Bad Kissingen (Duitsland).

Met meer dan 350 exposanten van over de hele wereld zijn we al jaren een van de belangrijkste evenementen in deze branche. Een reisbeurs die bijna het hele spectrum van de offroad en caravaning weerspiegelt. Bij ons kunt u de belangrijkste voertuigen uit de 4×4-serie, quads, ATV’s, pick-ups, maar ook bovenbouwen en conversies van expeditievoertuigen en campers zien. Daarnaast zijn er reserveonderdelen en accessoires, allerlei soorten tenten en aangebouwde tenten, uitgebreide caravan- en reisuitrusting en ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzaamheid en e-mobiliteit.

Meer info op https://www.abenteuer-allrad.de/en/camp_area

Verblijf je graag op een “echte” camping met stroom en andere voorzieningen, dan raden wij het KNAUS Campingpark in Bad Kissingen aan. Reserveer hier vroeg genoeg een geschikte plaats. De exploitanten van het campingpark staan ​​tot uw beschikking op tel.: +49 0971785139 66 of per e-mail op badkissingen@knauscamp.de .

CLPLUS is een GRATIS geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (DU) Abenteuer & Allrad (4×4 treffen)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)