(DU) 4x4andFriends – off-road tocht te Lauchhammer

Van 16/06/2023

Van 10:00

tot 18/06/2023

tot 18:00

Info (DU) 4x4andFriends – off-road tocht te Lauchhammer

4x4andFriends Zomerfestival 2023: een offroad-ervaring van topklasse
Beveilig nu je ticket voor het 4x4andFriends Summer Festival 2023 en maak deel uit van een onvergetelijk off-road avontuur! Van 16 tot 18 juni 2023 wordt het motorsportgebied Nordring in Lauchhammer omgetoverd tot de ultieme ontmoetingsplaats voor offroad-enthousiastelingen en avonturiers uit heel Duitsland.

We roepen je op om deel uit te maken van deze unieke offroad-community en een weekend vol adrenaline, plezier en onvergetelijke herinneringen te beleven. Bemachtig vandaag nog je ticket voor de voorverkoopprijs en wees erbij als we samen een onvergetelijke tijd beleven vol offroad-plezier en campersfeer.

Het zomerfeest van 4x4andFriends biedt je een gevarieerd programma dat niets te wensen overlaat. Of het nu gaat om adembenemende off-road parkour, exposantenterreinen of de mogelijkheid om het kamp te gebruiken met uw expeditietruck, auto met daktent, auto met ingebouwd bed of zelfs een normale grondtent – hier is voor elk wat wils. Gasten zonder voertuig met vierwielaandrijving zijn ook welkom. Iedereen is uitgenodigd om deel uit te maken van onze off-road community en samen met ons een onvergetelijk weekend te beleven.

Meer info op https://4x4andfriends.de/event/4x4andfriends-lauchhammer-sommerfest/

Waar? Nordring Lauchhammer

Het 4x4andFriends Summer Festival 2023 belooft een unieke combinatie van off-road actie, avontuur en campersfeer. Tickets zijn beperkt, dus koop vandaag nog je pre-sale ticket en ga met ons mee voor een onvergetelijk weekend vol off-road plezier en avontuur.

Maak deel uit van deze unieke off-road community en beleef samen met gelijkgestemden een onvergetelijk off-road avontuur.

Route naar Nordring Lauchhammer

Overnachten? Nordring Lauchhammer

Uw mening over (DU) 4x4andFriends – off-road tocht te Lauchhammer

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)