Vandaag 26/09/2023

(BE) Daktentenweekend Camping Le Prahay – Poupehan (Bouillon)

(BE) Daktentenweekend Camping Le Prahay – Poupehan (Bouillon)

Van 15/09/2023

Van 12:00

tot 17/09/2023

tot 18:00

Info (BE) Daktentenweekend Camping Le Prahay – Poupehan (Bouillon)

 • Vrijdagavond: Pizza avond.
 • Zaterdagavond: Tartiflette van de locale slager en aansluitend genieten aan het kampvuur met bluesmuziek van Robbert Duijf.

Wij, dat zijn Dionny Blankers en Karin Körver uit Zeeland (Nederland), droomden al jaren over het beginnen van een eigen camping. We hebben eerst in Normandië gezocht, waar we verschillende keren hebben gekeken naar diverse campings, maar iedere keer was het net niet wat we zochten. Toen hebben we onze dromen en ideeën maar in de vriezer gelegd, tot we de kans kregen om Camping Le Prahay over te nemen. Het is weliswaar geen Frankrijk geworden maar wat staat de camping op een schitterende plek. We wisten het al snel, we voelden ons hier meteen thuis. De omgeving is geweldig voor een rustgevende vakantie, maar ook is er voldoende ruimte en zijn er mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals kajakken en mountainbiken.

Waar? Camping Le Prahay - Bouillon

GSM: +32-476838400
E-mail: info@camping-leprahay.com

Camping Le Prahay is gevestigd in het dorpje Poupehan, in de omgeving Bouillon, wat zich kenmerkt door de prachtige natuurelementen die de omgeving te bieden heeft. De omgeving is uitermate geschikt voor toeristen die zich één willen voelen met de natuur, daarbij krijgt men de schoonheid en diversiteit van de Ardennen cadeau.

De valleien en heuvels van de Semois zijn havens van rust waaraan wandelaars, kajakkers, mountainbikers hun hart kunnen ophalen. Bij Camping Le Prahay kunnen gasten de drukte en dagelijkse sleur achter zich laten en de tijd nemen om écht te genieten in de prachtige natuur.

Route naar Camping Le Prahay - Bouillon

Overnachten? Camping Le Prahay - Bouillon

Naast de indrukwekkende natuur is Camping Le Prahay de ideale uitvalsbasis om een buitengewone streek te leren kennen. Naast de mooie stadjes in de Belgische Ardennen met hun typische architectuur, terrasjes en winkeltjes is er binnen een straal van 80 km van alles te beleven en te zien.

Niet ver van de camping (4km) ligt het gezellige Rochehaut met buitenom het adembenemende uitzichtpunt op Frahan.

  • De Brouwerij met 6 soorten bier
  • Het Dierenpark (40 soorten) waar je ook met een treintje doorheen kunt rijden, zeker voor kinderen een leuke activiteit
  • Het landbouwmuseum
  • Boerderij met grote speeltuin
  • Verschillende restaurants

Uw mening over (BE) Daktentenweekend Camping Le Prahay – Poupehan (Bouillon)

 by Henderick Ann-Sophie on Beoordeel Indie Campers

Mocht 0 sterren mogelijk zijn, ik deed het direct.

Lang verhaal, check: indiecampers.info.
Kort verhaal: vreselijke klantenservice zowel tijdens als na de reis. Alles verloopt via what's app, een premium verzekering dekt niets. Ondertussen wachten wij al meer dan 1 week op een verklaring waarom ze € 3000 van onze kredietkaart en paypall account stalen zonder communicatie!

Zeer fijn bedrijf, komen hun afspraken na en altijd goed geholpen. Aanrader!

Erg onrespectvol behandeld en opgelicht.
Aanvraag voor offerte gedaan voor herstellingswerken aan camper, onmiddellijk 114 euro moeten betalen, offerte nooit gekregen, verschillende keren gebeld, ging nog volgen. Pure oplichterij.

Naam is niet meer Dallas maar Beachside. Momenteel camperen niet aangenaam wegens werkzaamheden.
Stacaravans worden verwijderd en de de uitbater zet er zelf nieuwe, dure, stacaravans chalets genoemd in de plaats.

Supervriendelijke receptiedienst. Mooi instapprijs voor de camperplaatsen maar elektriciteit is apart betalend via een betaalkaart (oplaadkaart). De verbruiker betaald maar je moet dus steeds je laadpaal opvolgen zodat je niet zonder elektriciteit valt.

Het sanitaire blok is niet groot: 4 toiletten en 4 douches bij de mannen. Qua netheid kan hier toch nog beterschap beoogt worden.

Page 1 of 26:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)