(DU) Caravan Live – Messe Freiburg

Van 28/09/2023

Van 10:00

tot 01/10/2023

tot 18:00

Info (DU) Caravan Live – Messe Freiburg

17.000 bezoekers

Caravan Live in Freiburg is een kleine caravan en in mindere mate motorhome beurs in het noorden van Duitsland met een honderdtal exposanten – expositiecentrum Freiburg. Naast de voertuigen zijn er ook exposanten met technische uitrusting en retrofit-oplossingen, campinguitbreidingssystemen, campingaccessoires en daktenten, evenals campingexploitanten. In de speciale rubriek “Mobiliteit op de camping” zijn e-scooters, e-scooters en e-bikes te koop. Deze kunnen ook direct op het testparcours worden getest.

Ongeveer 17.000 bezoekers uit heel Zuid-Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten kwamen naar de vierdaagse tentoonstelling voor campers en caravans in het beurscentrum van Freiburg.

Velen maakten van de gelegenheid gebruik om verschillende voertuigtypes en merken live bij caravan te vergelijken en om uitgebreid advies te krijgen.

Het expositiecentrum van Freiburg maakt indruk met zijn heldere structuren:
moderne, hoge en lichte hallen met een duidelijke hallenindeling en korte bezoekersroutes. Voor caravan live zijn alle 4 beurshallen evenals de centrale foyer, foyer en de beursboulevard in het buitenterrein voor de hallen bezet

De compacte campingbussen waren vooral populair bij beursbezoekers. Ook de exposanten op het gebied van kampeeraccessoires, technische uitrusting en “Mobiliteit tijdens het kamperen” toonden grote belangstelling.

De circa 100 exposanten waren wederom zeer tevreden over het verloop van de 4e caravan live. Naast overleg konden ze ook meerdere aankooptransacties doen.

Meer info op https://www.caravanlive.de/

Waar? Neuer Messpl. 1, 79108 Freiburg im Breisgau, Duitsland

Route naar Neuer Messpl. 1, 79108 Freiburg im Breisgau, Duitsland

Overnachten? Neuer Messpl. 1, 79108 Freiburg im Breisgau, Duitsland

Uw mening over (DU) Caravan Live – Messe Freiburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)