(FR) Camper Van Weekend (Fourgonlesite) – Angers | Brissac

CamperVan Weekend Brissac

Van 29/04/2022

Van 09:30:00

tot 01/05/2022

tot 18:30:00

Info (FR) Camper Van Weekend (Fourgonlesite) – Angers | Brissac

Deze editie van de Camper Van Week-End georganiseerd door Fourgonlesite. Fourgonlesite.com, de toonaangevende nieuwsmedia voor de markt voor campers en omgebouwde bestelwagens organiseert zijn jaarlijkse evenement. Het evenement 100% busjes en omgebouwde busjes en mobiele oplossingen om anders te reizen en kamperen! Gratis toegang – openlucht exposantendorp – gratis parkeren – eetkraampjes op het terrein

Halverwege de tentoonstelling en de bijeenkomst is het Camper Van Week-End een evenement apart in de kleine wereld van de vrijetijdswagen. Drie dagen lang kunnen bezoekers een van de belangrijkste tentoonstellingen van bestelwagens en bestelwagens ontdekken in een rustieke en vriendelijke sfeer.

  • Gratis toegang
  • Gratis parkeren

Plaats

Over het Domaine de l’Etang

Het Domaine de l’Etang is een vereniging zonder winstoogmerk, opgericht in 1987. Het is een aangepast bedrijf dat ernaar streeft mensen met een handicap te laten werken en hen toegang te geven tot professionele activiteiten aangepast aan hun behoeften. mogelijkheden. De vereniging neemt ook seizoensgebonden drietalige medewerkers aan om klanten te verwelkomen.

Camper Van Week-End ondersteunt deze vereniging door camping Domaine de l’Etang te kiezen als tentoonstellingslocatie.

Waar? Camping de Domaine de l'Étang

Zie website https://www.camper-van-week-end.fr/

Route naar Camping de Domaine de l'Étang

Overnachten? Camping de Domaine de l'Étang

U kan ter plaatse overnachten op de naastgelegen weides van de camping (maar zonder voorzieningen) – hetgeen men de “bivouac” noemt. Je kan er vrij parkeren echter zonder enige voorzieningen op vuilnisbakken na. Je zal er met zo’n 300-500 camperaars ziij (2022). Je MOET vooraf reserveren voor een plekje. In 2022 betaalde ik voor de duur van het ganse camper van week-end minder dan 25 €.

Je kunt natuurlijk ook reserveren op de camping zelf op je eigen stuk en gebruiken maken van de sanitaire voorzieningen. Reserveer dan minstens een maand vooraf. ‘s Morgens kun je aan de receptie brood of boterkoeken afhalen die je de avond voordoen voor 18:00 uur hebt besteld.

Uw mening over (FR) Camper Van Weekend (Fourgonlesite) – Angers | Brissac

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)