(BE) Winter- en Kerstmarkt – Wintergloed Brugge

Van 24/11/2023

Van 10:30

tot 07/01/2024

tot 22:00

Info (BE) Winter- en Kerstmarkt – Wintergloed Brugge

De kerstmarkt van Brugge situeert zich op een prachtige locatie in het knusse centrum van Brugge, een van de mooiste steden van Europa, met haar smalle steegjes en middeleeuwse gebouwen. Dankzij de kerstmarkt is de intieme binnenstad nog eens extra magisch wanneer de gezellige kerstsfeer met duizenden lampjes, dennengeur, warme wafels en glühwein de toon zetten. In de binnenstad geldt een parkeerverbod voor ALLE voertuigen boven de 3,5 ton, dus ook voor kampeerauto’s.

Waar? Grote Markt Brugge

Een wonderlijke winterbeleving. Dat is Wintergloed. Een winters festijn vol zinnenprikkelende ervaringen; een nieuwe Lichtbelevingswandeling, een uniek schaatsdecor op het Minnewater, een gezellige winterbar, twee kerstmarkten, winkelplezier tijdens de vele shoppingdagen en een heerlijk slenterparcours doorheen de historische binnenstad, vol sfeerverlichting en kerstdecoratie. Wintergloed omarmt je en verwarmt je. Redenen genoeg dus om een nachtje te blijven en winters Brugge op zijn mooist beleven.

Infokantoor Markt (Historium)
Markt 1, 8000 Brugge

Route naar Grote Markt Brugge

Overnachten? Grote Markt Brugge

Camperaars kunnen parkeren en overnachten op de camperparking Kanaaleiland (met 57 plaatsen). Maar druk bezocht en zelden is er plaats.

Je kan wel aan de overkant parkeren (en niet overnachten). Ook Camping Memling in Sint-Kruis (Brugge) is een erkend kampeerautoterrein waar overnachten is toegelaten.

CLPLUS is een GRATIS geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (BE) Winter- en Kerstmarkt – Wintergloed Brugge

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)