(BE) Tweedehands Motorhomesalon – Kortrijk (Xpo)

Van 05/03/2022

Van 10:00:00

tot 08/03/2022

tot 18:00:00

Info (BE) Tweedehands Motorhomesalon – Kortrijk (Xpo)

Tweedehands Motorhomesalon in Kortrijk Xpo gaat in maart 2022 niet door wegens corona.

Dankzij de meer dan 50 exposanten is de beurs voor alle motorhomeliefhebbers uit België een must.

Het Tweedehands MotorhomeSalon Kortrijk is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een koopje wil doen … opgelet de standhouders zijn enkel en alleen professionelen. Er zijn tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.

En ook voor de motorhomebezitter is de beurs meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!

Mensen die (voor het eerst) willen proeven van het op reis gaan met een tweedehands motorhome kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde kampeervakantie! Mis deze 2e hands motorhome – mobilhome beurs niet! 

Waar? Kortrijk Xpo

Op slechts 30 minuten rijden vanuit Gent, Brugge, Rijsel is Kortrijk Xpo een ideale locatie voor uw organisatie – hoe groots ook.

Route naar Kortrijk Xpo

Overnachten? Kortrijk Xpo

Kampeerwagens kunnen terecht op P Broeltorens, een uitgerust kampeerterrein met 8 ruime plaatsen buiten onze campus.

CLPLUS is een GRATIS geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (BE) Tweedehands Motorhomesalon – Kortrijk (Xpo)

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)