(BE) Motorhome 14 daagse CampingShow Vervaet – Lokeren

Van 10/03/2020

Van 09:00

tot 14/03/2020

tot 18:00

Info (BE) Motorhome 14 daagse CampingShow Vervaet – Lokeren

Graag nodigen zij U uit op hun 14 daagse van de motorhome. Geniet van supercondities op de modellen uit voorraad en de snelle levertermijn.

Tijdens deze dagen krijgt U op onze aangekondigde promoprijzen als extra een gratis luifel bij aankoop van 1 motorhome. Tevens kunt u op de bovenverdieping de nieuwe accessoires 2020 komen bekijken (tafels, stoelen enz…)

De Delfin komt dus terug met voorlopig twee verkrijgbare indelingen, de T 680 G en de T 732. Twee modellen met een super uitrusting, herkenbare kleurencombinaties, prachtig interieur aan een gunstige prijs.

De andere is een nieuwe campervan genaamd Campeo die wordt toegevoegd aan het huidige gamma campervans met als eerste indeling de C 600. Voor fans van een campervan zal dit een zeer prijsgunstige Bürstner zijn. Uiteraard hebben wij deze als enige exclusieve Bürstner dealer in België (en dit sinds 1983) in bestelling genomen en wensen wij reeds één of meerdere modellen voor te stellen tijdens onze actieweek die door zal gaan van 10 tot 14 maart dit jaar. U bent van harte welkom !

Burstner Campeo C640
Burstner Campeo C640

Website – https://campingshow-vervaet.be/

Zie ook dealer fiche op camperland – https://www.camperland.be/dealers/campingshow-vervaet-lokeren/

Uw mening over (BE) Motorhome 14 daagse CampingShow Vervaet – Lokeren

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)