(BE) Alpha Motorhomes opendeurdagen “Vertrek nog deze herfst”

Alpha Motorhomes Temse

Van 06/10/2023

Van 14:00

tot 29/10/2023

tot 18:00

Info (BE) Alpha Motorhomes opendeurdagen “Vertrek nog deze herfst”

Opendeurdagen

Alpha Motorhomes – Temse – BE – Camperland.be

https://alphamotorhomes.be/nl/

Onze deuren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en in het weekend bent u van harte welkom van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Waar? Temse

Van 6-10-23 tot 29-10-23 nodigen wij u met veel plezier uit om onze showroom te komen ontdekken. Daarnaast kan je rustig en vrijblijvend kennismaken met interessante partners die je iets kunnen vertellen over financiering, verzekering, ascesoires,… 

Tijdens deze opendeurdagen willen wij u verwennen en laten kennismaken met de nieuwste trends en innovaties in de wereld van motorhomes en vans. Of u nu een ervaren reiziger bent of juist nieuw bent in de wereld van kamperen op wielen, wij hebben voor ieder wat wils.

Bij aankomst kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje, terwijl u rustig rondkijkt in onze showroom. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welk voertuig het beste bij uw wensen en behoeften past.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod aan stockwagens, zodat u meteen op pad kunt gaan met uw droommotorhome of -van. En alsof dat nog niet genoeg is, geven wij bij aankoop van een stockvoertuig maar liefst 550 euro tegoed die u vrij kunt besteden in onze shop aan leuke accessoires. Zo kunt u direct uw nieuwe voertuig personaliseren en uitrusten met handige extra’s.

Route naar Temse

Overnachten? Temse

CLPLUS is een GRATIS geregistreerde status waarbij u toegang hebt tot ALLE data van Camperland.be waaronder de fel begeerde ZOEKFUNCTIES in de camper databases waarin u o.a. een motorhome kunt zoeken op meer dan 30 criteria om tot de juiste aankoop te komen https://www.camperland.be/clplus-worden/

Uw mening over (BE) Alpha Motorhomes opendeurdagen “Vertrek nog deze herfst”

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Camperland.BE
Average rating:  
 0 reviews

Een Motorhome Salon? Een opendeurdag? Een treffen van andere motorhome liefhebbers? Een beurs van 2é handse campers?

Meld het event aan Camperland.be voor opname.

PS – Iedereen kan een event aanmelden na gratis registratie en/of aanmelding (login)