Dealers overzicht - Waar een camper of motorhome kopen?

Je kunt hier de dealers (verkooppunten voor nieuwe motorhomes) terugvinden in binnen- en uit het buitenland. Bij elke dealer wordt vermeldt:

– de firma nieuwe of tweedehandse (occasie) campers verkoopt
– je er een camper kan huren
– de firma gespecialiseerd is in de ombouw tot een woonbus (VAN) of camperbus
– service levert van het merk en eventueel ook onderhoud doet aan motor

Doet de camperfirma aan motorhome verkoop of verhuur van woonbussen, campers edm dan publiceren we zijn voornaamste merkenaanbod. Een telefoon- en/of gsm nummer zijn opgenomen alsmede het e-mail adres en de website. 

Een kleine of grote dealers kiezen?

Kies je voor een kleine of een grote dealer? Beiden hebben voor- en nadelen.

Bij een kleinere dealer heb je meer persoonlijk contact, soms met de zaakvoerder zelf. De verkoper die U heeft overtuigd, staat je soms ook te woord bij de service na verkoop.

Bij een grote dealer zijn de medewerkers onderverdeeld in teams met elk hun eigen specialisatie. Er is een verkoopteam, een team met service na verkoop en uiteraard de techniekers die de werken zullen uitvoeren. De verkoper die je een motorhome heeft verkocht staat los van de service na verkoop. De grote dealers kunnen grotere kortingen toestaan of komen met extra acties of gratis opties zonder meerprijs. Hoge bomen vangen veel wind. De kans dat er bij een grotere dealer eens iets fout loopt is procentueel gezien dan ook groter dan bij een kleine dealer.

Service na verkoop

De  service na-verkoop kan tot grote ergernis leiden bij de campereigenaar, maar hoeft niet noodzakelijk tot frustraties te leiden. Vele dealers werken hard om hun imago en service-na-verkoop te verbeteren. Mede door de expansionele verkoopcijfers van de laatste jaren, is dit voor hen niet altijd eenvoudig. Tevens kunnen de wachttijden voor een service-na-verkoop oplopen van enkele weken tot enkele maanden, je bent immers niet de enige met een wens of probleem!

Uw mening helpt anderen !

Op de individuele dealer pagina’s van Camperland kun je een waarde oordeel geven aan de dealer waar je klant bent, al dan niet met of zonder opmerkingen.

We nodigen u graag uit dit zeker te doen, het help andere camperaars om de juiste beslissing te nemen bij hun aankoop van een camper en te kiezen voor een welbepaalde dealer. Dit is vele malen interessanter dan te klagen in Facebook groepen.

Andere dealers in het buitenland

Dealers Luxemburg