Urbano – Aarschot – BE

Verdeler van motorhomes van o.a. merken van Autostar, Bavaria, Carthago, Challenger, Eura Mobil, Joa Camp, Laika (Laïka), Mobilvetta, Notin, Randger, Roller Team

Urbano nodigt u uit om meer dan 450 modellen profilés, integralen, alkoven, premium modelen, ingerichte bestelwagens en campervans te ontdekken!

Urbano in Aarschot heeft een groot aanbod van meer dan 450 campers tegen een juiste prijs en een snelle service. Ook je huidige camper nemen ze over. Financiering mogelijk op maat is mogelijk bij aankoop van een nieuwe camper. Men verhuurt ook campers. Aanbod van zowel nieuwe als tweedehandse motorhomes in een ruim aantal merken zoals Autostar, Bavaria, Carthago; Challenger, Eura Mobil, Laika, Mobilvetta, Notin, Randger en Roller Team.

Urbano in Aarschot

Doen aan onderhoud en service van de campermerken uit hun aanbod maar geen  onderhoud aan motor en carrosseriewerk van de autofabrikant. Ze doen ook aan ombouw, maar in beperkte mate.

Geschiedenis

Urbano uit Oostende (hoofdzetel) opende in 2015 een nieuwe vestiging in Aarschot. De vestiging ligt heel centraal in de driehoek Leuven, Diest, Aarschot en nabij de grootsteden Antwerpen, Brussel en Hasselt. Het filiaal in Genk werd gesloten.

Het YouTube kanaal van Urbano kan je terugvinden op https://www.youtube.com/channel/UC3CQzsqD0Nk_SwoqKm_r8_g

Beoordeling door camperpland

Urbano – Aarschot

3.7
Verkoop 4.0
Service na verkoop 3.3
Wachttermijn 3.0
Kortingen, pakketten 4.3
Algemeen imago 4.0

Beter

  • Kortingen
  • Groot aanbod
  • Eerlijke prijs
  • Vriendelijk onthaal

Minder

  • Persoonlijk contact

Uw stemmen op Urbano – Aarschot – BE
en Uw meningen:

5
Urbano Aarschot

Geef je mening over de dealer met de sterretjes (1 tot 5)

Geef een reden waarom

Resulaten

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beoordeel Urbano – Aarschot
Average rating:  
 5 reviews
 by Van landeghem philip

Voor de tweede keer heb ik een motorhome gekocht bij Urbano maar nu in Aarschot en ik ben evenveel gejost als in Oostende. De naservice is onbestaande: mh staat er nu 3 weken voor 2 lekkende ramen,  kapotte waterpomp en hordeur. Er is nog niets aan gebeurd. Ze houden iedereen aan het lijntje. Mijn mh is 2 maanden oud. Toch een schandalige service na reeds 8 jaar client te zijn.

 by Leon van Tongerloo

Slechte ervaring. Wij hebben er een nieuwe camper gekocht waarmee we volgende week op vakantie zouden gaan.
Voor de zekerheid vorige week vrijdag gebeld of alles nog volgens planning liep, alles zou in orde zijn, deze week zou hij binnen komen en volgende week ophalen zou gewoon lukken. Nu de week toch bijna op zijn einde loopt nogmaals naar Urbano gebeld want zelf namen ze geen contact op. De mededeling was, volgende week gaat zeker niet meer lukken en wanneer we wel de camper krijgen kunnen ze niet vertellen.
Toen ik wat bleef doorvragen voelde ik me behandeld als een onnozelaar die geen begrip wilde tonen, de man aan de telefoon sprak of dat het over een rolletje plakband van €0,20 ging wat jij aan een minderjarige wilde verkopen. Alles met als gevolg geen vakantie dit jaar.
Ook jammer voor onze vrienden welke nu alleen met de camper op reis gaan. Zij hebben hem ook nieuw gekocht bij Dicar in Geel en wel op tijd gekregen, nu heb ik spijt dat ik hem ook niet bij Dicar gekocht heb want dan was ik dit jaar wel op vakantie kunnen gaan. Daarom maar 1 ster voor Urbano.

 by De Boeck Bernadette

Vriendelijke en behulpzame dame aan het onthaal met een mooie naam Isabeau.
Goeie service en eerlijke prijs.

 by Marina De Muylder

Wij hebben onze 2e camper gekocht bij Urbano in Aarschot. Alweer heel tevreden. Perfecte uitleg en camper netjes in orde. Altijd met hetzelfde enthousiasme en met de glimlach.
Bij Urbano koop je niet alleen een huis op wielen maar ook de service erna. Iedereen staat telkens weer klaar om te helpen.
Bedankt aan het ganse team.

 by Tinneke

Eerlijke uitleg gekregen, ook over de gewichten. Ook mooie aanbieding, gingen onder de prijs die ik bij een andere dealer kreeg.

Activiteiten verkoop

Nieuwe :Ja

Tweedehandse :Ja

Verhuur :Ja

Ombouw :Ja, in beperkte mate

Onderhoud merkgebonden :Ja

Onderhoud NIET merkgebonden :Nee

Adresgegevens voor Urbano – Aarschot – BE

Provincie: Vlaams Brabant

Adres : Ter heidelaan 51B, 3200 Aarschot

GSM of telefoon : (+32) 16 359 440

Email : aarschot@urbano.be