*Vanomobil – Campingshow Vervaet – Lokeren – BE – is verhuisd met nu aanbod van extra campermerken zoals Knaus en Weinsberg

Nieuwe tandem Vanomobil - Vervaet in Dijkstraat 2 C - 9190 Lokeren

Verdeler van motorhomes van o.a. merken van Adria, Burstner, Dreamer, Itineo, Knaus, Volkswagen, Westfalia

April 2024 – De opening van het samenwerkingsverband tussen Vanomobil en Vervaet was op 13 april 2024 een groot succes. Niet alleen is er nu een nieuwe toonzaal in de Dijkstraat maar ook een volledig nieuwe technische ruimte waar men aan 10 campers tegelijkertijd kan werken. Opvallend is de eerste en tweede verdiep waar de tentoonstelde voertuigen vanaf de N-weg in het oog springen.

Voor de consument is het aanbod nu nog meer divers geworden. Campingshow Vervaet was een specialist van Burstner. Nu met de samenwerking met Vanomobil komen daar een reeks merken bij zoals Dreamer, Adria, Westfalia en Itineo …. de kandidaat camperaars zijn hiervan de winnaars :)

Maart 2023:  Trots kunnen ze aankondigen dat een nieuwe showroom zich op een toplocatie langs de Zelebaan in Lokeren zal bevinden op de hoek van de Zelebaan met de Dijkstraat in Lokeren.

Dankzij de samenwerking met Ignace Coudron en Veronique Vanhoo, zaakvoerders van Vanomobil, kunnen ze de toekomst van het bedrijf voor hen klanten en hun team verzekeren en de periode tussen het vertrek uit het huidig pand en de intrek in het nieuwe pand overbruggen.

“Klanten hoeven dus helemaal niet ongerust te zijn,” belooft Stany Vervaet, “alle motorhomes in bestelling zullen geleverd worden en nog jarenlang op onze service kunnen rekenen!”

Campingshow Vervaet van Stany Vervaet in Lokeren is aan de 3de generatie toe. Een bedrijf in het Waaslandse Lokeren is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve caravans & motorhomes van het Duitse merk Bürstner, en ook de plaatsing van de nodige accessoires voorziet.

Beoordeling door camperpland

Campingshow Vervaet Lokeren

3.85
Verkoop 4.0
Service na verkoop 4.3
Wachttermijn 4.0
Kortingen, pakketten 3.0
Algemeen imago 4.0

Beter

  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit merken

Minder

  • Kortingen

Uw stemmen op *Vanomobil – Campingshow Vervaet – Lokeren – BE – is verhuisd met nu aanbod van extra campermerken zoals Knaus en Weinsberg
en Uw meningen:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Beoordeel Campingshow Vervaet
Average rating:  
 1 reviews
 by deweerd joris

Prima verstandhouding, klant is geen nummer. Zeer mooie interessante pakketten.

Activiteiten verkoop

Nieuwe :Ja

Tweedehandse :Ja

Verhuur :Ja

Onderhoud merkgebonden :Ja

Onderhoud NIET merkgebonden :Niet bekend

Plaatsen van accesoires :Ja

Kampeerwinkel :Ja

Adresgegevens voor *Vanomobil – Campingshow Vervaet – Lokeren – BE – is verhuisd met nu aanbod van extra campermerken zoals Knaus en Weinsberg

Provincie: Oost-Vlaanderen

Adres : Dijkstraat 2 C, 9160 Lokeren

GSM of telefoon : (+32) 09 348 10 19

Email : info@campingshow-vervaet.be

Onze service: Eigen servicecenter (merkgebonden), Officiële verdeler en/of invoerder, Reparatie en/of schadeherstel