Nieuw Bordaltas handboek met 7100 camperplaatsen in Duitsland en Europa van Reisemobil International

De nieuwe gedrukte editie van Reisemobil International ‘s boordatlas 2023 is nu verkrijgbaar in boekhandels en online . Zoals gebruikelijk verschijnt de boordatlas, een van de bekendste parkeergidsen voor camper- en bestelwagenbestuurders, in de delen Duitsland en Europa. Vakantiegangers vinden altijd de juiste plek voor hun individuele behoeften. Kostprijs 29.90 €. Het handboek is Duitstalig, dus dat kan een hinderpaal zijn bij het gebruik ervan al maakt men veel gebruik van symbolen en GPS coördinaten.

De 7.100 parkeerplaatsen zijn alfabetisch gerangschikt op plaatsnaam en bevatten alle nodige informatie, zoals prijzen, contactgegevens, locatie, toegestane lengte van mobiele telefoons, GPS-gegevens, parkeerfaciliteiten, routebeschrijving en toeristische infrastructuur. Talrijke foto’s completeren de informatieve inzendingen en geven een indruk van de betreffende parkeerplaats. Grootformaat kaarten helpen ook om bestemmingen snel te vinden en tonen vrije parkeerplaatsen en plaatsen met een caravanvergunning (aanhangercombinatie) apart.

Nieuw: na de corona-gerelateerde pauze heeft de boordatlas 2023 nu parkeervouchers met een totale waarde van meer dan 500 euro. Daarnaast zijn belangrijke serviceonderwerpen zoals het vermijden van overbelading en verkeersregels in het buitenland inhoudelijk een pluspunt.

De nieuwe Bordatlas 2023 is verkrijgbaar in boekhandels, bij geselecteerde caravandealers en rechtstreeks bij DoldeMedien Verlag op https://shop.doldemedien.de/BORDATLAS-Stellplatzfuehrer-2023

DoldeMedien Verlag Bordatlas 2023
Parkeerplaatsen in Duitsland en Europa, twee delen, Stuttgart
1.121 pagina’s
ISBN: 978-3 -948979-21-8
29.90 euro

 

 

Bronnen Life PR – https://www.lifepr.de/pressemitteilung/doldemedien-verlag-gmbh-stuttgart/premium-stellplatzfuehrer-bordatlas-2023-aus-dem-doldemedien-verlag-neu-erschienen/boxid/925279

© Publicatie copyright Camperland.be 2022, alle rechten voorbehouden.

Een reactie achterlaten