Ontwerp je eigen droom “Columbus” camper interieur met VanSpace 3D design software

Een camper kopen is één, maar een oudere bus kopen en hem zelf inrichten naar je eigen smaak en inzichten is toch een heel ander avontuur. Ga jij ook de Columbus achterna, het populaire camperprogramma van de VRT? Een camperke volledig gebouwd volgens uw gedacht, “Mijn gedacht!”. Hoe begin je daaraan? Op de tekentafel ben je meerdere malen opnieuw, en opnieuw begonnen. Om je te helpen is er de design software van VanSpace 3D. En het is ook geen groot geld: voor 39 dollar kan je al aan de slag. De software werkt zowel op een Windows als MAC PC. Momenteel (08.2020) loopt er een promotiecampagne en kan je de software aankopen voor 19 dollar.

VanSpace 3D stelt u in staat de ontwerpen te vergelijken, plattegronden te ontwerpen en honderden meubelcombinaties te testen. Door de  optie ‘first person view‘ in te schakelen, kunt u uw busje binnenlopen en echt het gevoel van uw nieuwe camper ervaren. En natuurlijk, als je eenmaal klaar bent met het ontwerpen kunt u de afmetingen van uw lay-out te gebruiken om uw ontwerp om te zetten in een uitvoeringsmodus.

Ben je niet zo een handige ontwerper op de PC? Geen probleem! Je kunt gewoon slepen en neerzetten met pre-en-klare bestelwagens, meubels en structuren op het scherm. Vervolgens kunt u ze eenvoudig aanpassen aan uw wensen.

Het is niet eenvoudig om van een busje een huis te maken, je moet er eten, slapen, ontspannen, werken en wonen allemaal in dezelfde kleine ruimte. Het plannen en ontwerpen van een ombouw van een bestelwagen die dit alles mogelijk maakt, is geen gemakkelijke taak. Met de VanSpace 3D software maakt u eerst uw aangepaste bestelwagenombouwontwerp in 3D, zodat u uw droom kunt ontwerpen met uw levensstijl en hobby’s in gedachten, en dingen kunt aanpassen tot het absoluut perfect is.

Website VanSpace 3D – https://www.vanspace3d.co/