Weinsberg nieuwe CaraLife busjes serie voor modeljaar 2024: eerste model is de CaraLife 630 MQ #Vanlife

Weinsberg nieuwe CaraLife busjes serie voor modeljaar 2024: eerste model is de CaraLife 630 MQ #Vanlife

Loading

Weinsberg uit de Knaus groep heeft een recordverkoop jaar 2023 dankzij de differentiatie van zijn modellen en vooraf in te spelen op de leveringsproblemen bij Fiat. Daarnaast is heeft het merk als Duitse camperbouwer een goede prijs-kwaliteitsaanbod. Modeljaar 2024 krijgt er een nieuwe CaraLife serie bij met als eerste model de 630 MQ #VanLife. De serie wordt door Weinsberg gepromoot als de VanLife camper met een eigen stijl. En dat heeft het model wel, zowel aan de buiten- als binnenzijde met onder andere een volledig nieuw woonconcept. Het interieur is herdacht en herontworpen:

Een individuele camper precies volgens uw ideeën. Tegelijkertijd absoluut goed doordacht met veel coole functies. Voilá, hier komt de CaraLife! Je casual maatje voor een vakantie zoals jij dat wilt. Wat maakt reizen in een CaraLife zo bijzonder? Het biedt je alles wat je van VanLife verlangt – en dat in series van de professional. En nog veel meer: ​​wanden die op maat gemaakt kunnen worden, een flexibele badkamer- en zorgoplossing en een volwaardige keuken.”

De Weinsberg 630 MQ heeft een comfortabele zithoek die dienst doet als een dinette maar ’s avonds kan omgevormd worden tot een bed. De zithoek als een plekje voor goede gesprekken en fantastische dromen over de trip. En wat dacht u van de 32 inch smart-tv? Entertainment binnen, en indien gewenst ook buiten. De 32 inch Smart TV is heerlijk naar buiten te klappen, uniek en super praktisch dit. Maar wat het meest opvalt bij de CaraLife serie zijn de wandpanelen. Ze zien er goed uit en maken veel mogelijk: de wandpanelen met aluminium profielen zijn niet alleen een ongeëvenaarde blikvanger, ze maken ook een individuele inrichting van het interieur mogelijk en laat dit nu net de tendens voor 2024 zijn: jouw VanLife, jouw stijl, jouw CaraLife.

Wil je een uurwerk voor een nog huiselijkere sfeer? Kun je niet reizen zonder planten? Er zijn tal van coole accessoires voor de CaraLife, van planken tot lampen. De CaraLife is de meest individuele oplossing sinds er campers zijn. Het past zich aan jouw wensen aan, het is je aanpasbare reismaatje om je bucketlist af te vinken:

Van buiten een dynamische blikvanger en van binnen een weergaloos knus ruimtewonder. Als je de coolste bestelwagen die je ooit hebt gezien vermenigvuldigt met je grootste wensen en dromen, dan is het resultaat CaraLife.”

Aan de buitenzijde is de #Vanlife opvallend onopvallend maar heeft hij toch een eigen print. De bedrukkingen drukken uw levensstijl uit en de grote hoeveelheid opbergruimte maakt het uw leven een stukje makkelijker. Een op maat gemaakte styler van de pro’s. De CaraLife slaat op elke vakantie een goed figuur. Met de individuele buitenstickers laat je stijl ook aan de buitenwereld zien. Met de stickersets naar keuze, die je bij de aankoop krijgt. Kies gewoon uw favoriet uit de verschillende ontwerpen die ze aanbieden.

Ook de bestuurderscabine heeft Weinsberg niet vergeten met de creatie van een optimaal reiscomfort zoals in een auto, automatische airconditioning voor snelle afkoeling en een dubbele passagiersstoel.

Een sterrenchef in de keuken? Het ontwerp is vrij klassiek zoals de 2 pitten met enkele uitschieters. De L-vormige keuken met royaal werkblad en veel doordachte features nodigt uit tot koken. De standaard geïntegreerde afvalbak en de soft close lades ronden het totaalconcept af. De praktische indeling laat nog genoeg werkruimte vrij. Verheug u op een uniek design bij het wassen van uw handen. Een heerlijke wasbak voor overdag – jouw wasbak voor de verzorgingsroutine ‘s ochtends en ‘s avonds.

Multifunctionele opbergruimte met flessenbak

Het uittrekbare opbergvak in de garage biedt niet alleen praktische opbergmogelijkheden, het heeft ook een afneembare riem. Het kan ook in een handomdraai worden omgebouwd tot een buitentafel: ideaal om uw drankjes neer te zetten en te chillen voor het voertuig.

De koelkast met een inhoud van 90 liter overtuigt door zijn unieke positie en de deur, die aan beide zijden kan worden geopend en daardoor zeer gemakkelijk van binnen en van buiten te bereiken is.

De Secret Shower

De nieuwe Secret Shower (geheime douche) is een in textiel opvouwbare douchecabine. Deze innovatieve opklapbare douchecabine maakt zoveel mogelijk gebruik van de ruimte. De douche is er namelijk maar alleen als je hem nodig hebt. Met een paar simpele handelingen kan de douche uit de vloer getild worden, waardoor alle mogelijkheden zichtbaar worden. De in- en uitgang van de douche is afgesloten. De douche is in de vloer geïntegreerd – net als de douchebak en de aansluiting voor de kranen. Gewoon opzetten en beginnen met douchen.

De spiegelkast – een multifunctioneel talent met stijlvolle stoffen opbergmogelijkheden en een geïntegreerde toilettas. Een echt origineel van Weinsberg dat tot 170 graden open kan. Was er zojuist geen toilet? Hij is in een handomdraai opgeborgen in de dinette zitbank. Het is er dus alleen als het nodig is. Een ander hoogtepunt in het doordachte gebruik van de ruimte.

Ademende panelen in het achterste gedeelte

De ademende bekledingsdelen kunnen vocht opnemen en afgeven, wat uiteraard een zeer positief effect heeft op het binnenklimaat. Maar niet alleen de functie is belangrijk, het geheel ziet er ook echt goed uit en zorgt voor een gezellig VanLife-gevoel.

Technische info Weinsberg CaraLife 630 MQ

  • Totale lengte: 636 cm
  • Totale breedte buiten: 205 cm
  • Binnenhoogte: 189 cm
  • Buitenhoogte: 258 cm
  • Stoelen met gordels: 3 tot 5
  • Slaapplaatsen: tot 3

Prijs

In Duitsland 59.900 à 62.500 € (07.2023) afhankelijk van de uitvoering voor de Fiat Ducato 140 PK versie met manuele 6 bak en Euronorm 6D-Final motor.

Voor meer info zie de aparte CaraLife website https://weinsberg-caralife.com/

Weinsberg logo
10e plaats
kwaliteitslabel camperland (50)
50 %

Weinsberg VANS en motorhomes

4.75
Waterdichtheidsgarantie motorhomes 5.0
Beoordeling Camperland 4.5

Beter

 • Duitse kwaliteit
 • Prijs/kwaliteit
 • Goede beladingscijfers
 • 100% houtvrij
 • 10 j. garantie

Minder

 • Beetje low-cost model van Knaus
 • Soms goedkope materialen
20
Merk Weinsberg - UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op "Bewaar aantal sterren"

Weinsberg (half-) integralen

Weinsberg
sinds 1912

Revolution Cube Technology

  • 100 % houtvrij
  • XPS, GFK, PU (PUR)
  • sandwichstructuur
  • GFK dak
 • wanden 31 mm, vloerdikte 40 mm

Aanverwante Weinsberg camper vans, alkoven, compacte campers, halfintegralen en integralen onderwerpen - camper en motorhom artikelen

 

Bronnen fotomateriaal via perssite https://www.knaustabbert.de/en/press/mediaservice/search-results/?searchTerm=CaraLife#/. © Vertaling en bewerking 2023 Camperland.be, alle rechten voorbehouden