Nieuwe Westfalia Kelsey minivan 2024 is nu ook geschikt voor gezinnen met kinderen met 4 slaapplaatsen

Nieuwe Westfalia Kelsey minivan 2024 is nu ook geschikt voor gezinnen met kinderen met 4 slaapplaatsen

Het Duitse Westfalia uit de Rapido groep brengt voor modeljaar 2024 een vernieuwde Kelsey minivan uit. De vernieuwde urban zal gepresenteerd worden op het Salon van Parijs (september 2024).  Een stijlvolle minivan auto, de Nieuwe Kelsey biedt ideale ruimte en comfort met zijn ruime interieur, talrijke opbergruimtes, dubbele schuifdeuren aan de zijkant en 4 slaapplaatsen. De elektrische zitbank transformeert u eenvoudig tot een comfortabel een- of tweepersoonsbed van 124 cm breedte op 193 cm lengte. Het uitklapbare dak gaat omhoog en onthult een extra tweepersoonsbed van 207 cm op 128 cm breedte. Met een opengeklapt dak heeft u een stahoogte van 314 cm.

“De volledig uitgeruste Kelsey camper biedt volledige autonomie dankzij de talrijke uitrustingen en voldoet aan de ambities van veeleisende reizigers.”

In slechts enkele seconden installeert u uw onderste 2-zits bed in de woonkamer van de Kelsey, zonder de voorstoelen te moeten verdraaien. Gebruiksgemak en flexibiliteit worden zeer gewaardeerd! De elektrische zitbank is tevens uitgerust met een autostoelbevestigingssysteem (Isofix), ideaal voor gezinsuitstapjes.

Dit nieuwe Kelsey model heeft een ingerichte keuken met onder meer een groot werkblad, dubbele gaspitten en een warm- en koudwater systeem. Reizigers zullen ook profiteren van een koelkast van 51 liter, schoonwater- en afvalwatertanks van elk 50 liter, veel opbergruimte, evenals een toilet en een binnendouche met warm water.

Het comfort wordt vergroot dankzij een modulaire loungeruimte en een warme lichtsignatuur via een LED-systeem, aangevuld met hoogwaardige bekleding, automatische airconditioning en draaibare en verwarmde cabinestoelen. De New Kelsey is zeer verfijnd en combineert zorgvuldige afwerkingen en hoogwaardige materialen.

Zie de officiële website op https://www.westfalia-mobil.com/fr/modeles/kelsey/new_kelsey_fr.php

Bronnen teksten en fotomateriaal Nieuwsbrief Westfalia Mei 2024 via Fourgonlesite (fls-partenaires@yogi-editions.com)

Bewerking, samenstelling en vertaling © Camperland.be, mei 2024

Loading