Morelo voegt nog een vernieuwde Palace 88 DL plattegrond toe aan zijn integraal modellen op Iveco Daily 70 C18

Morelo voegt nog een vernieuwde Palace 88 DL plattegrond toe aan zijn integraal modellen op Iveco Daily 70 C18

Een Morelo Palace 88 DL kennen we al uit de alkoven serie van het Italiaanse merk uit de Knaus groep, nu breidt het zijn integraal modellen ook verder uit met deze plattegrondindeling en de Iveco Daily 70 C18 motor en chassis. Deze vernieuwde Morelo Palace 88 DL beschikt over een slaapgedeelte, dat als hefbed in de lengterichting boven de volledig geïntegreerde bestuurderscabine is geplaatst. Aan de achterzijde bevindt zich de populaire achterzithoek, zoals al bekend van de Morelo Palace Alkoven 88 DL.

Campereigenaars kunnen zich verheugen op een mix van de beste eigenschappen van de beproefde Morelo Palace en de Morelo Palace Alkoven in de standaard- en optionele uitrusting. Zoals gebruikelijk heeft Morelo bij het realiseren van de nieuwe plattegrond rekening gehouden met de wensen van haar klanten. Daarom is de Morelo Palace 88 DL met twee zit- en slaapplaatsen ideaal voor koppels en stellen die alleen reizen en overal ter wereld kunnen werken.

De Palace integraal serie van Morelo biedt eersteklas comfort en luxe. De volledig geïntegreerde camper op een Iveco Daily 70 C 18-chassis biedt een optimale benutting van de ruimte met talrijke verfijningen. De uitstekende isolatie in combinatie met de warmwatergas-cv en vloerverwarming maken de Morelo Palace tot een echte jaarrond camper.

Comfort in de badkamer, keuken en natuurlijk de slaapkamer geven u een gezellig thuisgevoel – waar uw reis u ook brengt. Al die luxe brengt het prijskaartje uiteindelijk wel boven de 300 ton, een bedrag dat niet voor iedereen is weggelegd voor luxe camperplezier.

Bij aankoop van een voertuig (modeljaar 2024) met een Iveco Daily-chassis van het type 50 C 18 en 70 C 18 ontvangen klanten gratis het Morelo chassispakket. Afhankelijk van het model kunnen ze dus rekenen op een besparing tot 18.800 € (in Duitsland).

De chassispakketten voorzien de Iveco Daily van extra vermogen: van 129 kW/175 pk wordt het vermogen verhoogd naar 152 kW/207 pk. Daarnaast bieden de pakketten elk een ZF 8-versnellingsbak met koppelomvormer, een lederen stuur met multifunctionele knoppen (niet afneembaar), elektrische en technische voorbereiding voor een aanhangerkoppeling en een differentieelslot voor de achteras.

Bronnen persbericht Morelo 092 van november 2023 – https://www.morelo-reisemobile.de/downloads/presseberichte – video Womoclick Camper TV op CMT Stuttgard – https://youtu.be/qAQ8LInAx2g

Bewerking en samenstelling Camperland.be, 05.2024 © alle rechten voorbehouden

Loading