Burstner wint DCC – Duitse Camping Club – veiligheidsaward met zijn Lyseo Gallery TD

Burstner wint DCC – Duitse Camping Club – veiligheidsaward met zijn Lyseo Gallery TD

De Lyseo Gallery TD kenmerkt zich door een slimme alkoofoplossing die met één druk op de knop een tweede woonruimte creëert. Door deze unieke eigenschap kunnen kampeerders de beschikbare woonruimte flexibel uitbreiden en hun verblijf in de camper nog aangenamer maken. Met de veiligheidsonderscheiding bevestigde de DCC: het voertuig is nauwkeurig ontworpen in overeenstemming met de normen en technische regels om de hoogste veiligheidsnormen te garanderen.

Jens Kromer, CEO van Bürstner, nam trots de DCC veiligheidsprijs in ontvangst op de Bürstner beursstand in hal 1:

“Mijn team en ik zijn er trots op dat we deze belangrijke consumentenprijs van de DCC hebben gewonnen. De Lyseo TD Gallery is voor ons als camper fabrikant is een vuurtorenproject. Het vertegenwoordigt de verdere ontwikkeling van het feel-good-concept voor het merk Bürstner. Deze innovatie onderscheidt ons duidelijk van andere marktdeelnemers en biedt een enorme meerwaarde op het gebied van feel-good voor kampeerders. Dit bereiken wij met voertuigen zoals de Lyseo Gallery TD en ook de nieuwste Habiton Study onze innovatieve bijdrage aan de caravan van de toekomst.”

Stuttgart CMT beurs 01.2024

Bürstner, een van de toonaangevende fabrikanten van recreatievoertuigen, ontving op de openingsdag van CMT 2024 te Stuttgart de prestigieuze DCC Safety Award 2024 . De prijs werd aan het bedrijf uitgereikt voor zijn baanbrekende Lyseo Gallery TD camper, die indruk maakt door zijn innovatie en uitstekende veiligheid. Met de Lyseo Gallery TD zet Bürstner nieuwe normen in de branche en biedt kampeerders een comfortabele en veilige vakantie.

De Duitse Camping Club eV (DCC) is een gerenommeerde consumentenvereniging die zich al meer dan 75 jaar bezighoudt met alle aspecten van het kamperen. De toekenning van de DCC Safety Award 2024 aan de Lyseo Gallery TD onderstreept de erkenning en waardering van de vereniging voor Bürstner’s uitstekende inzet en voortdurende innovatie in de recreatievoertuigensector.

 

Meer data over Burstner wint DCC – Duitse Camping Club – veiligheidsaward met zijn Lyseo Gallery TD

Burstner logo
18e plaats
kwaliteitslabel camperland (50) 2021
85 %
34e plaats (op 67)
kwaliteitslabel camperland 2023
66 %

Burstner VANS, minivans en motorhomes

3.85
Waterdichtheidsgaranties 5.0
Beoordeling Camperland 3.5
Nakomen van garanties (bolle vloeren) 3.0

Beter

 • Duitse kwaliteitsnormen
 • Groot aanbod en keuze
 • Vernieuwende ideeën
 • Ruime keuze aan # modellen
 • Alle type campers
 • Voordelige pakketten
 • 100% houtvrije constructie
 • Ruim dealernetwerk
 • 10 j. waterdichtheids garantie

Minder

 • Sommige meubelen zijn van Franse origine
 • Sommige modellen onvoldoende laadvermogen
 • Opties verhogen aankoopprijs
 • Prijs opties en pakketten
 • 2023 - problemen met bolstaande vloeren
 • Tussenkomst waarborg voor gedupeerden kan beter
 • In Frankrijk gemaakt meubilair = kwaliteit?
36
Merk Bürstner - UW waardering

U bent vandaag of vroeger camperbezitter geweest van dit merk?
Geef met de sterren (van 1 tot 5) jouw waardering voor het merk.
Het eindresultaat is een gemiddelde van alle stemmen.
1. Geef het aantal sterren op
2. Klik op "Bewaar aantal sterren"

Burstner (half-) integralen

10 jaar garantie (2023-24)

6 jaar garantie op Copa
(2023-24)

isolatie

Geschikt voor gebruik in alle seizoenen.

Burstner
sinds 1965

Burstner Copa 6 jaar garantie ipv 10 jaar

Op elke Bürstner-camper krijgt u een uitgebreide garantie van 2 jaar vanaf aankoop. Ontwikkeling, productie en verkoop zijn gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 9001:2015.

Wij hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we u vanaf modeljaar 2019 een lekgarantie van 10 jaar geven. Neem direct contact op met uw Bürstner service- of handelspartner

6 jaar lekgarantie voor de Copa.


Bürstner-assistentie = Uw mobiliteitsgarantie

Praktische hulp bij onvoorziene gebeurtenissen: Bürstner Assistance maakt van elke situatie het beste, zodat technische storingen uw vakantie zo min mogelijk beïnvloeden.

Alle chassisleveranciers (Fiat, Citroen, Mercedes-Benz) bieden een internationaal geldige garantie op elke in Duitsland geregistreerde Bürstner-camper. Het enige wat u hoeft te doen is de Assistentiedienst van uw chassisfabrikant te bellen en u krijgt direct hulp. 


Bürstner-verbindingsgarantie* – een service van de Hymer-groep

Met de Bürstner verlengingsgarantie* bieden wij u samen met onze partner CarGarantie betrouwbare bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Zodat jij onbezorgd kunt genieten van elke minuut onderweg. Vertrouw op onze expertise. Uw dealer en CarGarantie ondersteunen u betrouwbaar bij een garantieclaim of bij vragen. De Bürstner verlengingsgarantie* is beschikbaar voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s die in Duitsland zijn geregistreerd. De nieuwe auto-uitbreidingsgarantie* en de gebruikte auto-garantie* zijn producten van CG CarGarantie Versicherungs AG (CarGarantie), al bijna 50 jaar een van de toonaangevende en meest ervaren garantiespecialisten in Europa.


De nieuwe voertuiguitbreidingsgarantie* voor uw camper  beschermt u betrouwbaar tegen financiële verrassingen, zelfs nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. U kunt de extra garantie voor 12, 24 of zelfs 36 maanden afsluiten bij uw garanderende handelspartner. Voor alle nieuwe en jonge campers met een voertuigleeftijd tot 24 maanden.

Prijzen kunt u on-line vinden op https://www.buerstner.com/de/de/service/garantien

 • dak- en bodem met GFK plaat
 • PU lijsten, robuuste PVC laag 
 • hagelbestendig dak
 • XPS, GFK, PU (PUR)

Aanverwante Bürstner camper van, busjes, motorhome & camper onderwerpen - vrijetijdsvoertuigen minivan en urban artikelen

 

Bronnen Persbericht en fotomateriaal Burstner Press website, https://www.buerstner.com/de/de/presse/2024/17-01-24-gallery-dcc-sicherheitspreis – verantwoordelijke (perscontact) Stephanie Hillemanns-Wolbrett

Publicatie, vertaling en bewerking Camperland.be, 2024 alle rechten voorbehouden

Loading